Az 5 legszebb karácsonyi smink

Az 5 legszebb karácsonyi smink

Tippjeinkkel gyönyörű lehetsz a céges karácsonyi bulin és a családi vacsorán is!

 

Az év legnagyobb ünnepén nekünk is káprázatosan kell kinéznünk. Az alapozó, a szempillaspirál és a púder alap, de hogy mi kerüljön a szemre és milyen szín a szájra? Mutatjuk!

Christmas-2

Visszafogott és mégis szuper elegáns ez a két tusvonallal operáló smink. A felső szemhéjadat fesd ki világos arany szemestékkel, majd jöhet egy vékony fekete tusvonal a felső szempillák tövébe, és egy ragyogó fenyőfazöld az alsó pillákéba. A belső szemzugban pedig fordítva jelenjenek meg a színek a kontraszt miatt: felülre kerüljön egy kicsi a zöld csíkból, alulra pedig „folyjon le” egy kis arany. Majd jöhet a szempillaspirál, a halvány, természetes színű pirosító, végül a szájat hangsúlyozd cseresznyepiros rúzzsal. Ha a két kis strasszkő nem a stílusod, ez a smink úgyis tökéletes.

winter-makeup

Ősz típusúaknak telitaláltat ez a drámai szájhangsúlyos smink. A szemre itt csak fekete tusvonal és nude festék kerül: a belső szemzugba egy világosabb árnyalatú, a mozgó szemhéjra egy közepes bézs, a szem külső részébe pedig egy sötétebb barna árnyalat. A szádat pedig egy a képen láthatóhoz hasonló, szenvedélyes bordóval tedd ellenállhatatlanná.

eye-makeup-and-lips-1866

Gyönyörű és nagyon egyszerű hideg hatású smink a hideg napokra. Az egész felső szemhéjadat fesd hideg csillámos kékre oly módon, hogy bentről kifelé egészen elnyúljon a szín a szemöldök vonalának irányába. Az igazán perfekt képért az alsó pillasor tövébe is húzz egy nagyon vékony vonalat ugyanezzel a kék színel. Ezek után már csak egy világos cukorkarózsaszín rúzs kell, és te leszel a jégkirálynő a fa alatt!

1280x720-TU6

Arany és piros… az ultimate karácsonyi színpáros. Hogy megkapd ezt a minden ízében karácsonyi sminket, elég sok munkára lesz szükség. A szem festéséhez először is meg kell rajzolnod a tökéletes tusvonalat: a külső farkincához használj egy kanalat vagy bankkártyát, ha bizonytalan vagy a kézügyességedben. Ezután nude árnyalattal fesd ki a szemhéjad, majd a mozgó rész feletti mélyedést hangsúlyozd sötétebb, barna festékkel. Ezt a tusvonaltól elindulva vigyük fel, és dolgozzuk össze a világosabb résszel, hogy szép átmenetet kapjunk. Ez a dolog legnehezebb része, de ha ezen túlvagyunk, már csak a folyékony arany festéket kell felvinni  a felső mozgó szemhéjra, és a tökéletes piros rúzzsal hangsúlyozni az ajkakat.

Winter-Makeup-Tips-300x225

Nem mehetünk el szó nélkül a tökéletes natúr smink mellett sem: nagyon halvány, szinte fehér szemfestékkel köszönt vissza a tél ebben a sminkben, amit egyedül a külső szemzugban olvaszt fel egy kis földszín. A hangsúlyt itt a dolog egyszerűsége adja, és a hatalmas szempillák. Ha nem idegenkedsz a dologtól, egy ilyen minimalista sminkhez használj bátran műszempillát! A szájra narancsos-piros, halvány rúzs kerül.

  • 2162 2015. december 24 Életmód 2015. december 24.

    Facebook Comments