„Csináld magad” cipő, az új szenzáció
Írta:

„Csináld magad” cipő, az új szenzáció

Gulyás Sára dizájner ötletéért teljesen odavagyunk, hiszen megteremti annak lehetőségét, hogy a szükséges alkotórészekből mi magunk készíthessük el a cipőnket. Hogy mégis hogyan? Hát így, egyszerűen, alig 20 perc alatt!

Mindig is olyan cipőre vágytál, ami kreatív és egyedi, ugyanakkor divatos és szép is? Akkor Gulyás Sára munkái neked is tetszeni fognak: a magyar dizájner által tervezett cipő azért is különleges, mert igazából nekünk kell elkészítenünk saját magunknak.

 

A megrendelt csomagban a talpat, a felsőrészt, kétféle fűzőt és egy táskát kapunk Sárától. Mi választjuk ki és adjuk meg a cipő-alkatrészek anyagát, színét és a fűzőket is, egyedi cipellőnket pedig alig 20 perc alatt készíthetjük el otthon. Az biztos, hogy így nem jön szembe ugyanaz a cipő a második sarkon!

 

Sára Pikkpack nevű cipőmárkájához a Kickstarter oldal segítségével gyűjtötte össze a szükséges induló tőkét, és vállalkozása iránt azóta egyre nő az érdeklődés. Cipőiből nemcsak itthon, hanem külföldön is sokan szeretnének rendelni, sőt, talán más országokban még hamarabb elterjedhetnek a trendi lábbelik.

 

A Pikkpack Facebook oldala szerint Sára „rugalmas és tartós cipőit” kreatív és szenvedélyes embereknek találta ki, akik szeretik a saját kezükbe venni a dolgok irányítását. Te mit gondolsz, elkészítenéd és hordanád a saját, egyedi cipődet?

 

  • 1335 2015. július 10 Életmód 2015. július 10.

    Facebook Comments