Egyedül vagy nyáron? Ezt a 3 dolgot tedd meg
Írta:

Egyedül vagy nyáron? Ezt a 3 dolgot tedd meg

A nyár nemcsak azoknak lehet élmény, akik párban vagy családnak élnek, egyedül is kihozhatod belőle a legjobbat – ezt a három dolgot tedd meg ezért.

 

Tölts egy napot egyedül – A szabadnapjaidon talán te is kényszeresen hívod Anyukádat, a barátnőidet, a volt osztálytársaidat, vagy lebzselsz fél napot a szomszédoknál, hogy ne legyél egyedül. Pedig az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal, sőt, számos előnye van. Ideje kihasználni! Utazz el, fotózz, rajzolj, olvass, írj – csinálj bármit, ami közelebb hoz saját magadhoz, a terveidhez, céljaidhoz… vagy csak segít őszintén és boldogan megélni a legszuperebb nyári pillanatokat.

 

Csobbanj meztelenül – Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy irány a legközelebbi strand, ahol pucéran vesd bele magad egy medencébe, biztos megbotránkozást keltve magad körül. Hanem azt, hogy ha alkalmad adódik rá egy csillagfényes éjszakán a Balaton partján, akkor bizony ne habozz, vesd bele magad a vízbe anyaszült meztelenül. Nagyon felszabadító érzés lesz, és segít elengedni egy csomó gátlást, berögződést.

 

Rakj rendet odabent – Hogy ezt így mégis hogyan? Például próbáld ki a jógát. Ha a mozdulatokra és a légzésedre fókuszálsz, kizárhatod a külvilágot, a megfelelési kényszert, és messzire űzheted a szorongást és a stresszt. Továbbá a kutatók szerint javulhat a hangulatod, és csökkenhet a vérnyomásod is. Ezzel nagy lépést tehetsz afelé, hogy belül minden rendben legyen. Márpedig az ilyesmi elég gyorsan meglátszik a külsődön is, így pedig villámgyorsan bevonzhatod azt az embert, akinek köszönhetően már páros programokon is elkezdhetsz gondolkodni.

 

  • 428 2020. július 30 Életmód 2020. július 30.

    Facebook Comments