Mikor posztold az első közös képet a szerelmeddel?
Írta:

Mikor posztold az első közös képet a szerelmeddel?

Egy szakértő szerint ennyi idő után érdemes a közösségi média oldalak nyilvánossága elé tárni az első közös fotót a pároddal.

 

Gondolj vissza a következőre, vagy egyszerűen csak képzeld el: friss szerelmesek vagytok, néhány hete jöttetek össze a pároddal, és persze, oké, nyilvánvalóan nem akarod elárasztani a közösségi média oldalakat a közös képeitekkel, de már érlelődik benned, hogy szeretnéd megmutatni a világnak, mennyire szeretitek egymást – és naná, hogy büszke vagy rá, meg a kapcsolatotokra, ez tök természetes.

 

De mennyi az annyi – úgy értjük, mennyi idő után vállaljátok fel egymást a Facebook és Instagram nyilvánossága előtt? Szerintünk ha már találkoztatok egymás szüleivel és legközelebbi barátaival, akkor gyakorlatilag egy hónap után is teljesen okés a dolog. Egy szakértő viszont ennél egy kicsit több időt javasol: hat hét – két hónapot, írja a Szeretlek Magyarország.

 

Nyilván nincs univerzális recept arra, mikor posztolj először közös képet – jöhet egy olyan pillanat három-négy hét után is, hogy simán azt mondjátok: miért ne?! Vagy lehet, hogy mindketten zárkózottabbak vagytok annál, hogy ilyen gyorsan beavassatok mindenkit a dologba, esetleg más körülmények (mondjuk egy zűrös ex) miatt várnátok még… szerintünk a három hónap, vagy még több idő sem feltétlenül gázos. Minden ember, minden élet és élethelyzet más. ;)

 

De ha úgy érzed, minek is várnál… inkább már ma közkinccsé tennéd az első közös fotót, szerintünk egy dolgot fogadj csak meg: beszéld meg ezt a pároddal is, nehogy a hirtelen felindulásból elkövetett gondatlan posztolásnak veszekedés, vagy ne adj’ Isten szakítás legyen a vége.

  • 1029 2018. december 11 Életmód 2018. december 11.

    Facebook Comments