Miért vannak ezek az állatok ékszerekbe zárva?
Írta:

Miért vannak ezek az állatok ékszerekbe zárva?

Így olyanok is felfigyelnek egy fontos problémára, akiknél egyébként talán nem prioritás.

 

Akik előbb figyelnek fel az új, divatos holmikra, mint a környezetvédelemmel kapcsolatos hírekre, infókra, azok is találkozhattak már a L’arbre Designnal és az ő szuper kezdeményezésükkel: a magyar tervezők gyűrűiben és a nyakláncaiban delfin, jegesmedve és teknős bújik meg, felhívva ezzel a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére – írja a Pand’Arte blogra hivatkozva a Szeretlek Magyarország.

 

A L’arbre Design egyedi, „Save the earth” kollekciójában olyan limitált ékszerek készülnek, melyekhez az ihletet a természet, a tenger adta. A tervezők három, szívüknek kedves, erősen veszélyeztetett fajt választottak ki: a jegesmedvét, a palackorrú delfint és egy különleges teknősfajt. „A Caretta caretta-val Kefalónián találkoztunk, ahol ez a kedves páncélos a tojásait lerakja, egy eldugott tengeröbölben két teknős játszott előttünk a vízben, annyira magával ragadott minket ez az állat, hogy azóta is az egyik kedvencünk. Sajnos a turistáknak és a vizek szennyezettségének köszönhetően erősen veszélyeztetett :( így került fel elsődlegesen a listánkra” – írják weboldalukon.

 

Ha érdekelnek ezek az ékszerek, itt tudod jobban megszemlélni ezeket:

https://www.larbredesign.com/save-the-earth

 

Szerintünk szuper ez a kezdeményezés, hiszen így azokhoz is eljut a tervezők üzenete és a környezetvédelem fontosságának üzenete, akik számára ez talán nem prioritás.

 

Forrás: Szeretlekmagyarorszag.hu

 

  • 479 2019. július 25 Életmód 2019. július 25.

    Facebook Comments