Ez a baj Jennifer Lopez új reklámfotójával
Írta:

Ez a baj Jennifer Lopez új reklámfotójával

Ha egy márkának ennyire nem jó J. Lo olyannak, amilyen, akkor miért választották mégis őt?!   

 

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Jennifer Lopez lett a Guess Jeans új reklámarca, vagy inkább -teste. Mi a magunk részéről még örültünk is, hogy egy 48 évesen is nagyon csinos, nőies, sokoldalú hírességet választottak. Miért is kellene mindent húszéves, deszkavékony modell lánykákkal hirdetni?!

 

Persze sokak szerint nem J. Lo lett volna a legideálisabb új Guess girl, de mi kifejezetten vártuk az első olyan reklámfotókat, amelyeken már őt láthatjuk. Kíváncsiak voltunk, kattintottunk… és dobtunk egy hátast. Nem azért, mert a képek annyira tetszettek volna.

 

Jennifer Lopez az Instagramon mutatta meg a világnak egy kilenc kis kockából álló óriásfotón a tavaszi kampányhoz készült reklámfotóját, amit szerintünk három jelzővel lehet illetni: szétphotoshoppolt, túlvilágosított, a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott képről van szó.

Jennifer-Lopez-for-Guess-Jeans_-Instagram--01

Éppen azokat a dolgokat nélkülözi ez a fotó, ami miatt mi vártuk, hogy J. Lo a Guess Jeans arca lesz. Hogy végre, egy hús-vér 48 évesen is remek formában lévő híres énekesnőt lássunk a képeken, aki büszke a testére és arra, amit elért. Ehelyett mit látunk? Egy borzalmas photoshopmunka eredményét, ahol egy középkorú nőt 18 évesnek próbálnak eladni. Az egész valahogy borzalmasan kétségbeesettnek tűnik…

 

A kérdés szerintünk adja magát: miért nem volt jó Jennifer Lopez a Guessnek úgy, ahogy van? Ha huszonéves modellt kerestek, miért nem maradtak inkább mondjuk korábbi reklámarcuknál, Kate Uptonnál? Ja, mert J. Lo már majdnem 72 milliós Instagram-követőbázissal rendelkezik? Megannyi kérdésünk lenne még, amikre nem fogunk választ kapni…

 

De még egy érdekességet szeretnénk hozzáfűzni a történethez. Manapság sok sztár kifejezetten kéri, hogy képeiken mellőzzék a túlzásba vitt utómunkát. Helen Mirren például anno csak úgy vállalta a L’Oréal szépségnagyköveti szerepét, hogy előre kikötötte: ne retusálják a róla készült képeket. A végeredmény így is szép – talán mert természetesebb, mint amit vártunk. Egy olyan színésznővel, aki bátran vállalja magát olyannak, amilyen. Ja, és az életkora? Helen Mirren 72 éves.

  • 1156 2018. január 23 Külföld 2018. január 23.

    Facebook Comments