Ősszel nyílik a világ első gitár alakú szállodája
Írta:

Ősszel nyílik a világ első gitár alakú szállodája

A szobafoglalás júliusban indul, de a hotel csak október végén nyit.

 

Manapság már elég nehéz kitűnni a szálláshelyek közül, hiszen annyi különleges lehetőség van, olyan sok kreatív ötlettel és megoldással találkozhatnak az utazók. Találtunk viszont valamit, ami egész biztosan a te képzeletedet is megmozgatja majd: október végén nyitja meg kapuit a világ első gitár alakú szállodája. Ez azért elég király, nem? ;)

 

A hotel 450 méter magas, üvegtáblák borítják, és úgy tervezték illetve építették meg, hogy egy hatalmas gitárt formázzon. Hol máshol valósulhatna ez meg, mint Floridában, a Seminole Hard Rock Hotel és Casino 1.5 milliárd dolláros felújítását követően.

 

„A felújítás érintette a Hard Rock kaszinó területét, az éttermet és a bárt és a medence területét is. Amikor a bővítés befejeződik, a helyszínen összesen 16 étterem és 20 bár közül válogathatnak majd a látogatók. Mindezeken túl szolgáltatások része lesz egy egy luxusfürdő és egy hatalmas kaszinó, több mint 100 asztallal” – írja a Yahoo Lifestyle-ra hivatkozva a Szeretlek Magyarország.

 

A zeneimádók bakancslistájára egész biztosan felkerülő szálláshely hivatalosan október 24-én nyitja meg kapuit, a szobafoglalás pedig július 24-től indul.

 

Kezeket fel, ki szeretne itt eltölteni egy-két hetet? ;)

 

Forrás: Szeretlekmagyarorszag.hu

  • 662 2019. június 08 Külföld 2019. június 08.

    Facebook Comments