Macskafogó, a Musical
Írta:

Macskafogó, a Musical

Csöppenj bele újra a Macskafogó világába, és éld át ismét az egerek és macskák harcát! Hogy hogyan? A Macskafogó musicallel, május elsején, a SYMA Csarnokban. 

Mindannyian emlékszünk az Intermouse ügynökség titkos fegyverére, Grabowskira, (szerepében: Volosinovszi György), aki kalandos úton szerzi meg a Macskafogó tervrajzát, így akadályozva meg a bűnözőszindikátusokba szerveződő macskák elképzelését, hogy a teljes egértársadalmat felszámolják.

 

Grabowskinak persze nem egyedül kell boldogulnia: bájos segítője is akad kalandjai során, Holly, akinek szerepében Patai Annát láthatja majd mindenki, aki jegyet vált a SYMA Csarnokban május elsején látható musicalre.

 

Minden idők egyik legsikeresebb magyar rajzfilmje, a Macskafogó – Szikora Róbert és Valla Attila szerzőpáros keze alatt – musical formájában éled újjá. A darabban hallható dallamokat könnyfakasztó humorral fűszerezték, amihez kalandok, izgalmak is társulnak majd. A musicalben ismert színészekből álló szereposztás és látványos koreográfia veheti le a lábáról a közönséget.

 

Főbb szerepekben:

 

Székhelyi József – elnök

Hujber Ferenc – Safranek

Patai Anna – Holly

Baronits Gábor – Nick Grabowski

Nádas György – Lusta Dick

Oláh Ibolya – Miss Gatto

  • 1288 2015. április 18 Kultúra 2015. április 18.

    Facebook Comments