10 dolog, amit mindenképp vigyél magaddal egy fesztiválra
Írta:

10 dolog, amit mindenképp vigyél magaddal egy fesztiválra

Lehet, hogy most feleslegesnek tűnik, de adott esetben nagy bajban lehetsz nélküle!

 

Fesztiválszezonban hajlamosak vagyunk lazán állni a dolgokhoz. Elég egy napszemcsi, egy váltás ruha, némi pénz és indulás. Bár ez szuperül hangzik, a helyszínen aztán sokszor kiderül, hogy jól lenne ez meg az. Ezért aztán összegyűjtöttük, mi az a 10 dolog, ami nélkül kollégáink egy fesztiválszezonnak se vágnak neki.

 1. Övtáska: Elképesztően rossz érzés válltáskával ugrálni, de még a hátitáska sem tökéletes. Milyen szerencse, hogy idén újra divat lett ez a szuper kis kiegészítő!
 2. Gumicsizma és esőkabát: Az esőzések kiváló érzékkel időzítik magukat a nagy fesztiválok idejére, és nincs annál rosszabb, mint bokáig a csúszós sárban tapicskolni. Meg balesetveszélyes is. Az esőkabát lehet akár eldobható verzió is, sőt, azt legalább nem fogod sajnálni.
 3. Naptej: Ha nem bőrig ázol, akkor rákvörösre fogsz sülni. Persze ezt ott a jó hangulattól nem veszed észre, de este igencsak fájni fog még a fekvés is.
 4. Ragtapasz: Amennyire alap dolog, annyira nem gondolunk rá, amíg nem lesz rá szükség. Semmi helyet nem foglal, de jól fog jönni, ha a cipő feltörte a lábad vagy valahogy lett egy horzsolás a karodon előző este…
 5. Gumióvszer: Hacsak nem életed egyetlen szerelmével érkezel és nincs bombabiztos egyéb fogamzásgátló módszeretek, vigyél! Akkor is, ha te nem vagy egyéjszakás típus, meg ha most nem is akarsz ismerkedni.
 6. Fájdalomcsillapító: A buli másnapjától kezdve állandó társad lesz a fejfájás az előző napi italok miatt, meg hát egyébként is bármikor beüthet egy jó migrén.
 7. Zseblámpa: Igen, van a telefonodon is, de mivel az már 3 órája lemerült, jól fog jönni egy hagyományos, elemes, mini zseblámpa amikor éjjel keresgéled a sátrat.
 8. Power bank: Hidd el, a sok fotó és videó miatt, amit lősz majd, már a nap felére le fogsz merülni, a konnektorok meg ritkábban helyezkednek el, mint otthon a lakásban. Jól fog jönni az a külső akksi!
 9. Zsepi és nedves törlőkendő: Arra bátran számíthatsz, hogy a vécépapír a Toitoiban olyan ritka vendég lesz, mint a fehér holló, és mivel a szappan is gyorsabban fogy, mint ahogy után tudnák tölteni, jó ha kezet is tudsz törölni valamibe.
 10. Füldugó: mivel jobb esetben nem fogod ájultra inni magad, megnehezítheti az alvást a soha véget nem érő koncert, a hangosan horkoló sátorszomszéd, vagy a konstans áramló és duruzsoló embertömeg.
 • 822 2018. július 06 Belföld 2018. július 06.

  Facebook Comments