3 dolog, ami feltétlen legyen nálad egy fesztiválon
Írta:

3 dolog, ami feltétlen legyen nálad egy fesztiválon

Persze, vigyél bankkártyát, mobilt, a jegyedet, pénztárcát, papírokat meg egy csomag papírzsepit, de mi legyen még nálad egy fesztiválon?

 

1. Kiegészítők

Itt az alkalom, hogy merj egy kicsit őrültebben öltözni, elvégre hol, ha nem egy fesztiválon, nem igaz? Dobj be a táskádba egy bolondos napszemüveget, parókát, virágfűzért vagy egy olyan színesebb, merészebb felsőt, amit máskor és máshol nem vennél fel. Extra tipp: ha esős napokat fognál ki, szerezz be egy olyan esőkabátot, amit egész kicsire össze tudsz hajtani. Így nem foglal sok helyet a táskádban, viszont szükség esetén véd az esőtől.

 

2. Kézfertőtlenítő

Akkor is jól fog jönni, ha amúgy nem tartod magam tisztaságmániásnak ;) a táskádban minimális helyet foglal, viszont egy hosszú nap során többször is jól jöhet. Gondolj csak bele, lehet, hogy egész nap nem lesz lehetőséged rendesen kezet mosni! Márpedig mondjuk a közös használatra kihelyezett toi-toi vécék használata után te sem nyúlnál ételhez legalább valami alap kéztisztítás nélkül, ugye?

 

3. A kedvenc rúzsod

Nem mindenki szereti a vízálló sminkeket, de egy őrült fesztiválozós napra azt javasoljuk, készíts vízálló – vagy legalábbis extra tartós – make upot. Egy rúzst pedig dobj be a tatyódba, hogy a helyszínen már csak fel kelljen frissítened az ajkaidat. Illetve a rózsaszínes, korallos árnyalatúakkal akár a pirosítódat is. De ezt tedd meg még az iszogatás elkezdése előtt, különben van egy hangyányi esély arra, hogy spiccesen esetleg Paprika Jancsivá maszkírozod magad.

  • 681 2019. augusztus 06 Belföld 2019. augusztus 06.

    Facebook Comments