Magyarországra jön a Trónok Harca! Alig egy év, és élőben láthatjuk
Írta:

Magyarországra jön a Trónok Harca! Alig egy év, és élőben láthatjuk

 

Mentsétek el a dátumot!

 

 

Elképesztő programot hirdetett meg a Papp László Sportaréna. Jövő tavasszal, egészen pontosan május 18-án Budapestre érkezik a Trónok Harca élő koncertelőadás! A turné Európa legnagyobb arénái mellett Magyarországra is ellátogat és Ramin Djawadi közreműködésével hozza el Westeros világát. Ha hozzánk hasonlóan Trónok Harca rajongó vagy, akkor valószínűleg már ennyi is elég, hogy továbbkattints a jegyértékesítésre, de azért mondanánk mág pár részletet. A koncert az eddigi hét évadot öleli fel zeneileg, a legújabb technikai megoldásokat is felhasználva, a Trónok Harca zeneszerzőjének vezényletével, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel!

Ez a különleges koncert mintegy 45 városban lesz látható Európában és Észak-Amerikában, többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Amszterdamban, Stockholmban, Prágában, New Yorkban, Torontoban, Los Angelesben, Chicagoban és Bostonban, és a jegyek az itthoni eventre már kaphatók. És amiről a The New York Times azt írja, hogy  “egy szimfónikus látványosság”, az valószínűleg megéri a borsos belépőt.

“A Trónok Harca élő koncertélményt eljuttatni a közönséghez egy álom valóra válása volt év elején, amely egy három évvel ezelőtti ötletből jött létre. A produkció mérete és látványa a Westeros világát valóban magával ragadó módon kelti életre, és boldog vagyok, hogy ezt az élményt lehetőségünk van nem csupán az észak-amerikai rajongókkal megosztani, hanem most először átkelni az óceánon, és végre Európába is elvinni a showt” – nyilatkozta Djawadi.

Amennyire a Trónok Harca cselszövései és világa eseményekben gazdag, a sorozat népszerű zenéje ugyanígy együtt él a rajongókkal a kezdetektől fogva, mivel a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi súlyát hangsúlyozták, elképesztő mélységet kölcsönöztek a csatajeleneteknek, és életre keltették George R.R. Martin könyveit. És pont ez várható az élő koncerten is.

Ha pedig a Trónok Harcán kívül is ismerős valahonnan Ramin zenei világa, segítünk: a zeneszerző korábbi munkái közé tartozik a Grammy-jelölt Vasember filmzene 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft filmzenék. A Trónok Harca mellett Ramin szintén Emmy-díjra jelölt volt olyan televizíós munkáiért, mint például a Szökés.

  • 878 2017. október 03 Belföld 2017. október 03.

    Facebook Comments