Még nem késtél le a Múzeumok Őszi Fesztiváljáról!
Írta:

Még nem késtél le a Múzeumok Őszi Fesztiváljáról!

Még heteken át élvezheted a programkavalkád rendezvényeit – ezek fele ráadásul ingyenes lesz.

 

Szeptember 25 és november 12 közt, összesen 7 héten át tart a Múzeumok Őszi Fesztiválja, melynek keretein belül több mint 90 településen 1700 programmal várnak téged is. 2006 óta egyre többen látogatják a rendezvényt, amelynek tavaly, tizedik születésnapján már 164 ezer látogatója volt.

 

Az idén 11 éves fesztivál programjai idén 11 tematikához kapcsolódnak. Ezek közül nyolc a nagyközönségnek, egy a pedagógusoknak szól, egy pedig a szakmai programokat öleli fel. Új tematika foglalkozik idén a jeles írók, költők múzeumokban őrzött hagyatékával, az irodalom múzeumi jelenlétével – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

 

Lehetetlen felsorolni mindazt, amivel a fővárosi és vidéki múzeumokban várják a látogatókat, de a fesztivál teljes programkínálata elérhető itt http://www.oszifesztival.hu , és a rendezvénysorozat saját, Event@Hand MOF elnevezésű ingyenes okostelefonos alkalmazásán is.

 

Még egy fontos infó: a Múzeumok Őszi Fesztiválja akkor is a kedvenced lehet idén ősszel, ha nem szeretnél mélyen a zsebedbe nyúlni, ugyanis a programok több mint fele ingyenesen látogatható.

 

  • 775 2017. október 04 Belföld 2017. október 04.

    Facebook Comments