Neked is kell egy Tabagotchi
Írta:

Neked is kell egy Tabagotchi

Ha sokat dolgozol Google Chrome-mal, ami időnként lelassul, akkor ez a jópofa kis bővítmény neked is jól jöhet.

 

Dolgoznál a gépeden, de a Google Chrome már megint belassul? Nézd meg, hány lap van megnyitva, és ezek közül mennyi felesleges. Ugye, hogy már megint elfelejtettél bezárni párat? Ezt segít ellenőrzés tartani az ingyenesen letölthető Tabagotchi.

 

Ha a nevéről neked is a kilencvenes évek egyik slágerjátéka, a Tamagochi jut eszedbe, nem vagy egyedül. De itt nem arról van szó, hanem a Tabagotchiról, ami a ‘tab’ (mint oldal, megnyitott lap) szót rejti magában, de stílusában azért emlékeztet a játékra, és naná, hogy a kilencvenes éveket idézi.

 

Hogy miért lehet hasznos neked? Nos hát, ez a kis karakter minden új lap megnyitásakor megmutatja, hogy az újjal együtt hány tab van nyitva a Chrome-ban. Ha kevés, akkor boldog, de a megnyitott lapok számának növekedésével egyenes arányban érzi majd egyre rosszabbul magát.

 

De fejlődni is tud, mert hogy minden óra után, amikor egyszerre legfeljebb 5 lap van nyitva a böngészőben, egy szinttel fejlődik Tabagotchi – így tehát motivál is, hogy figyelj a megnyitott tabok számára.

 

Ha megtetszett a Tabagotchi, ide kattintva töltheted le: https://chrome.google.com/webstore/detail/tabagotchi-by-breather/ojahbhfflnbaiddhnkgeccgopmedjjen

  • 708 2017. október 05 Tech/tudomány 2017. október 05.

    Facebook Comments