Mobilról változtatható az okoscipő színe és mintája!
Írta:

Mobilról változtatható az okoscipő színe és mintája!

Bemutatjuk egy litván cég Volvorii Timeless névre keresztelt találmányát, pontosabban okoscipőjét, ami minket azonnal ámulatba ejtett. 

Hányszor jártál már úgy, hogy nagyon siettél valahová, és nagy nehezen találtál az alkalomhoz illő ruhát, de a cipőválasztás miatt (majdnem) elkéstél? Ugye, számtalanszor előfordult veled is?

 

Nos, ha a litván iShüu Technologies cég találmánya széles körben elterjed, akkor könnyen lehet, hogy ez a kérdés a jövőben úgy oldódik majd meg, hogy elég lesz egyetlen pár cipő, aminek színét és mintáját az okostelefonodról tudod majd kiválasztani, és ha nem tetszik, változtatni.

 

A Volvorii Timeless névre keresztelt okoscipő – amire márciusban akadtak rá külföldi és magyar hírportálok is, amikor az Indiegogón böngésztek – ugyanazzal az E-Ink technológiával működik, amivel például a Kindle könyvolvasók. De bármilyen szép és okos is, azért hetente egyszer ezt is fel kell tölteni…

 

Azt nem tudjuk, mennyibe fog kerülni, mire nálunk is kapható lesz, de ha nem egy teljes cipőgardrób árába, akkor mi elgondolkodunk a beszerzésén…

 

Videón is megnézheted, hogy néz ki, és hogyan működik az okoscipő:

https://www.youtube.com/watch?t=62&v=TZyLHz2GlYs

  • 1237 2015. április 03 Tech/tudomány 2015. április 03.

    Facebook Comments