Samsung Animal Edition

Samsung Animal Edition

A dél-koreai vállalat aksival küzd a veszélyeztetett állatokért.

 

A legnagyobb távol-keleti mobilgyártó egyedi kinézetű külső akkumulátorokat hoz forgalomba Animal Edition néven. A külső energiaforrásokon négy veszélyeztetett állatfaj képe látható a „Charge the Life” kampány részeként. A vállalat célja, ami az aksik bemutatkozó videójában is elhangzik, az hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére, mindezt úgy, hogy kreatív párhuzamot vontak a kihaló félben lévő állatok újraélesztése és a telefonunk újraélesztése között.

„Az okostelefonok életünk részévé váltak, egyre többen vannak, akik egy percre sem tudják nélkülözni ezt az eszközt. Ugyanakkor nem lehet egyszerűen használati tárgyként tekinteni rájuk, hiszen a felhasználók személyiségüket is kifejezik egy-egy készülék kiválasztásával és díszítésével. Az Animal Edition új akkumulátor csomagokkal mindkét szempontnak megfelelünk, hiszen a hosszú feltöltési idő garantálása mellett az akkumulátorok jól kifejezik a Samsung és az ügyfelei elkötelezettségét a fenntarthatóság, a természet egyensúlyban tartása mellett.” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.

https://www.youtube.com/watch?v=KC-g6wc4fgk

Az Animal Edition akkumulátor csomagok kétféle méretben lesznek elérhetőek: két kicsi és két nagy kapacitással. A kisebb, 8,400 mAh-s akkumulátorokon a kispanda és a sivatagi róka jelenik meg, míg a 11,300 mAh-s csomagon az óriás panda és az arany majom látható. Csak az összehasonlítás miatt: 8,400 mAh az új Samsung Galaxy S6 akkumulátor kapacitásának több mint háromszorosa, míg a 11,300 mAh több mint négyszeres teljesítményt jelent. Ráadásul képesek egy időben két készüléket is tölteni egyszerre.

És ha ez a szupererő és az aranyos dizájn nem lenne elég (és még nem kattintott a videóra), mutatjuk mi a legcukibb része a dolognak: az interaktív „Charge the life” mobil alkalmazás, aminek használatával a töltési szint emelkedésekor a veszélyeztetett állatfaj képviselője is életre kel a telefonunk kijelzőjén! Ugyanis az Animal Edition akkumulátor csomagok töltési szint kijelzővel is rendelkeznek, így az okosmobilunkkal szimbiózisban keltik életre a pandákat és a telefonokat.

https://www.youtube.com/watch?v=g-0b5P-lsZg

  • 1345 2015. március 24 Tech/tudomány 2015. március 24.

    Facebook Comments