Elstartolt a Múzeumok Őszi Fesztiválja
Írta:

Elstartolt a Múzeumok Őszi Fesztiválja

Országszerte majdnem 100 muzeális intézmény vesz részt rajta.

 

A járvány miatt rengeteg minden maradt el idén, ám szerencsére olyan program is van, amit szinte változatlan feltételekkel megtartanak. A Múzeumok Őszi Fesztiválja idén is várja a látogatókat szeptember 28. és november 11. között.

A rendezvénysorozat idei jelmondata: „Távol is közel”, ami természetesen a jelenlegi helyzetre reflektál. Az országos rendezvénysorozatban a rendkívüli helyzet ellenére is közel 100 muzeális intézmény, több mint 500 programmal vesz részt.

A fesztivál bő egy hónapja alatt a múzeumok családi foglalkozásokkal, múzeumpedagógiai órákkal, kiállításokkal, tárlatvezetésekkel, színes programokkal, valamint pedagógusoknak szóló szakmai rendezvényekkel várják a látogatókat a fővárosban és vidéken egyaránt.

Részletes programért látogass el a Múzeumok Őszi Fesztiváljának hivatalos weboldalára, illetve mindig nézd meg, hogy tényleg megtartják-e az adott foglalkozást, mert a szervezők felhívása szerint egyik-másik előadás könnyen online platformra kerülhet, ha a járvány szükségessé teszi.

  • 653 2020. október 08 Belföld 2020. október 08.

    Facebook Comments