Idén is vár a Budapest Rooftop Cinema
Írta:

Idén is vár a Budapest Rooftop Cinema

Május 17-én a Deadpool 2-vel újra megnyitott a Budapest Rooftop Cinema, és egész nyáron várja a filmrajongókat – premierfilmekkel és klasszikusokkal egyaránt.

 

Újra itt a nyár, megnyílt hát ismét Európa legnagyobb tető(kert)mozija, a Budapest Rooftop Cinema – itt idén nyáron is premierfilmmel, klasszikusokkal, illetve magyar és francia filmekkel várják a közönséget.

 

A WeLoveBudapest azt írja, a változatos filmkínálat mellett idén nyáron több technikai fejlesztés és kísérőprogram is elérhető lesz. Az előző évhez hasonlóan folytatódik a Premier Movie Day, melynek keretében a hét több napján is premier filmeket vetítenek, a mozipremierekkel egy időben. Az első premiervetítés május 17-én volt, akkor a Deadpool 2-t láthatta a közönség, majd 24-én a Solo: Egy Star Wars-történetet tűzték műsorukra.

 

A továbbiakban hétfőnként jönnek majd a klasszikusok, keddenként pedig a magyar filmtörténet remekei. A filmek angol feliratozást is kaptak, és szakmai beszélgetések vezetik be őket. Csütörtökönként a French Rooftop Cinema francia filmeket hoz a tetőre, illetve idén az HBO népszerű sorozatainak egy-egy részét is megnézhetjük.

 

Bővebb infó és program:

https://www.facebook.com/budapestrooftopcinema/

  • 983 2018. május 31 Belföld 2018. május 31.

    Facebook Comments