Irány a debreceni kis „Disneyland”!
Írta:

Irány a debreceni kis „Disneyland”!

Akár gyermeknapra keresgélsz már most a programok között, akár „csak úgy” kiruccannátok valahová, a debreceni Kerekerdő Élménypark jó választás lehet.

 

A kis „Disneyland” Debrecenben már nem most nyílt, de a jó idő beköszöntével egyre több ismerősöm osztja meg az erről szóló cikkeket, híreket a közösségi oldalakon. A Kerekerdő Élménypark valóban jó célállomás lehet, akkor is, ha családostul indul neki az ember, de akkor is, ha felnőtt fejjel is mese- és játékbolond, mint én.

1000_9145057_5182c2a7caf77d0502cf07dec1cf55fd_wm_20150812_104837

De lássuk, mi mindent lehet a parkban látni és kipróbálni! Az emberarcú 3D-s beszélő fa, Flintstones vízibicikli, épített mesejelenetek, bábszínház, trambulin és mesepavilon mellett a közel 30 ezer négyzetméter alapterületű Kerekerdő Élménypark egész évben szabadtéri és fedett programokkal is készül.

 792616_33

Rendszeresen vannak hétvégi rendezvényeik – Facebook oldaluk szerint cikkünk születésekor épp az április 10-i családi élményhétvégéjükre készültek.

 kerekerdo_elmenypark

A Vámospércsi út végén található szabadidőcentrumot 500 millió forintos EU-támogatásból hozták létre, mégpedig a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál, az Olimpia fasor 23. alatt – írta oldalán a Cívishír.hu.

 

A belépő felnőttnek és gyereknek egyaránt 1500 forintba kerül, és bár ez tartalmaz két játék használatára jogosító kupont, minden más játékot és szolgáltatást további 500 forintos kuponokkal lehet igénybe venni.

 

Ingyenesen látogathatók a mesejelenetek, a tutajos pálya, a játszótér rengeteg (hálós kalandpálya, trambulin, ugrálóvár), a kisállat simogató és a 3D-s, emberi arcot formáló Mindentudás Fája – amely a park tervei szerint minden feltett kérdésre választ fog adni. A vízibicikli, a drótkötélpálya és a póni lovagoltatás már fizetős élményelemnek számít.

 

Ha kedvet kaptatok a látogatáshoz, akkor irány Debrecen, keressétek meg kedvenc mesehőseiteket, és próbáljátok ki kedvenc játékaitokat. Az élménypark nyitva tartása a következőképpen alakul: keddtől csütörtökig és vasárnap 10-től este 8-ig, pénteken és szombaton este 10-ig, a hétfő viszont szünnap.

  • 3817 2016. április 15 Belföld 2016. április 15.

    Facebook Comments