Lovrencsics Gergővel mutatták be az adidas Speed of Light kollekcióját
Írta:

Lovrencsics Gergővel mutatták be az adidas Speed of Light kollekcióját

A foci iránti rajongásom és kíváncsiságom miatt vettem részt az adidas Speed of Light futballcipő-kollekciójának sajtóbemutatóján, ahol Lovrencsics Gergőt is kérdeztem az egyik új, általa használt modellről.

 

Senki sem nézett nagyot, amikor július 19-én, egy verőfényes keddi napon beléptem a Football Factor nevű Andrássy úti focis boltba, lévén hogy az adidas új focis cipő kollekciójának sajtóbemutatóján rajtam kívül is érkeztek még lányok (igaz, a fiúk rendesen többségben voltak).

 629Adidas2

Egyébként sem egymásra figyeltünk – legalábbis a bemutató alatt – hanem a Speed of Light, vagyis „Fénysebesség” kollekció új modelljeire. A rikító színei miatt is figyelemfelkeltő cipők közül az ACE16 az irányítók stílusához igazodik, az X16 a gyors futballistáknak kedvez, míg a Messi16-ot azoknak ajánlják, akikben a névadó ikonhoz hasonlóan egyaránt megvan a passzkészség és a támadópotenciál.

 

Másrészt pedig a magyar futball-válogatott Fradihoz igazolt játékosára, Lovrencsics Gergőre összpontosítottunk, aki egyrészt a franciaországi foci Eb-ről osztotta meg velünk saját, személyes élményeit, majd a Speed of Light X16+ PureCHAOS modelljéről, amit az Eb után rögtön használni is kezdett. A játékos elégedett a cipő kis súlyával és anyagával is – azt mondta, jól tapad hozzá a labda. Ami pedig a színét illeti, azzal viccelődött, hogy a többi játékosnak védőszemüveget kell viselnie emiatt a pályán. Majd komolyra fordította a szót, és elmondta: igazából nagyon tetszik neki, és szerinte remekül megy az egyéniségéhez.

 

„Ahogy a pályán, úgy a magánéletben is szeretek színes cuccokat hordani, de ha elegánsan kell megjelennem, akkor maradok a klasszikusoknál” – mondta Lovrencsics Gergő, majd egy közös szelfire is vállalkozott velem.

kep

  • 1387 2016. július 29 Belföld 2016. július 29.

    Facebook Comments