Megnyílt a főváros legkülönlegesebb csomagolásmentes boltja
Írta:

Megnyílt a főváros legkülönlegesebb csomagolásmentes boltja

Ha szeretnéd környezettudatosan beszerezni glutén- vagy laktózmentes, bio, paleo vagy vegán kedvenceidet, akkor a város új csomagolásmentes boltja, a Teneré tetszeni fog!

 

Speciális étrendet követsz, vagy egyszerűen csak fontos számodra az egészséges táplálkozás? Akkor hozzánk hasonlóan lehet, hogy neked is fejtörést okoz, hol szerezhetnél be (majdnem) mindent egy helyen.

 

Ha nyitott vagy új ötletekre ezzel kapcsolatban, akkor hadd áruljuk el gyorsan, hogy nemrég nyílt egy új csomagolásmentes bolt Óbudán, a Teneré – itt glutén- és laktózmentes, illetve vegán, paleo és bio finomságokat is be tudsz szerezni.

 

A WeLoveBudapest azt írja, a tulajdonosok a „mindent egy helyen” elvet tartották szem előtt a bolt létrehozásakor. A kínálat még alakul – hiszen csak most nyitottak –, de az egészségtudatos vevők és érdeklődők mellett azokat is legalább olyan szívesen látják, akik a környezettudatosság jegyében térnek be a boltba. Ugyanis a Teneré nemcsak egészséges dolgokat árusító, hanem csomagolásmentes üzlet is.

 

Forrás: WeLoveBudapest.com

  • 585 2020. november 12 Belföld 2020. november 12.

    Facebook Comments