Megnyílt Magyarország első virtuális valóság parkja
Írta:

Megnyílt Magyarország első virtuális valóság parkja

A Nyugatinál megnyílt VR Park hazánkban az első, Európában pedig a legnagyobb.

 

Az egykori Szikra mozi helyén, 2000 négyzetméteren nyílt meg nemrég hazánk első, Európa legnagyobb virtuális valóság parkja. A VR Park névre keresztelt létesítményben 10-99 éves korig bárki kipróbálhatja, milyen érzés egy speciális szemüveg felvétele után dínót simogatni, zombikkal harcolni vagy múmiák elől menekülni.

 

Az érzés és a látvány a Borsonline.hu újságírója szerint annyira valóságos, hogy utána ismét utcára lépve úgy érezhetjük magunkat, mint aki időutazáson vett részt.

 

Egyetlen hátránya talán az ára lehet. A 444.hu ezt írja a VR Parkról: „A VR-móka nem olcsó szórakozás. A rendszer az, hogy minden egyes játékot coinnak nevezett virtuális zsetonokkal játszhatunk. Az alapjegyekhez bizonyos számú zseton jár és közben vehetünk pótcoinokat is, ha tovább játszanánk. Attól függően, hogy a hét melyik napjára és melyik napszakra váltjuk, a középkategóriás jegy, amihez 15 coin jár, 4600-5650 forint” – írják, hozzátéve, hogy vannak játékok, amik 6 zsetonba kerülnek, míg a kisebbek már egyért is elérhetők.

 

A középkategóriás jeggyel körülbelül másfél-kétórát lehet bent eltölteni. Ha épp csak kipróbálnád, van hatzsetonos minijegy is (3000-3500 Ft-ért), de ha hosszabb mókát szeretnél, akkor 30 zsetonos maxi jegyet is válthatsz 7200-8900 Ft-os áron.

 

Forrás: Borsonline.hu és 444.hu

  • 815 2019. december 23 Belföld 2019. december 23.

    Facebook Comments