Mit adj annak, akinek mindene megvan? Mutatjuk!
Írta:

Mit adj annak, akinek mindene megvan? Mutatjuk!

Last minute tippek a bonyolult rokonokhoz.

 

Az utolsó pillanatok telnek karácsony előtt, de le mernénk fogadni, hogy neked is van még olyan személy a listádon, akiről halvány lila gőzöd sincs, mit fog kapni. Minden családban van olyan, aki mindig azt mondja: neki nem kell semmi, aztán rosszul megjátszott mosollyal teszi fel a polcra az ajándékot. Őket szoktuk tusfürdőcsomaggal vagy könyvutalvánnyal elintézni, viszont ez a harmadik évben már elég égő. Ha távolabbi ismerősről van szó, azzal együtt lehet élni, de ha esetleg szülők vagy nagyszülők az érintettek? Számukra van 3 last-minute tippünk, amivel idén végre őszinte lesz a mosoly az arcukon.

Élményt: Anyukád imád sütni? Fizesd be egy cukrásztanfolyamra! Gyakran emlegeti, hogy milyen csodás volt a nászútjuk Szegeden? Nézz ki egy hosszúhétvégét nekik. Anyukád kipróbálná a kerámiafestést, tesód a bungee jumpingot, vagy apukád egy versenyautót? Bizony, ez mind lehetséges, és utalvány formájában bármelyiket átnyújthatod a fa alatt.

Időt: Szülők esetében talán ez a legnagyobb ajándék. Karácsonyra találj ki magatoknak valami olyan programot, ahol kettesben-hármasban-négyesben tudtok eltölteni egy kis minőségi időt. Lehet ez egy wellness-nap valamelyik közeli fürdőben, egy közös vacsora a két ünnep között egy elegánsabb helyen, családi borkóstolás egy hangulatos pincében, egy családi fotózás a nagyszülőkkel és az unokákkal… De ne feledd! A lényeg, hogy ők minek örülnének, nem az, hogy te úgy mennél már masszázsra!

Kényeztetést: Ez talán még az előzőeknél is misztikusabban hangzik, pedig nagyon egyszerű dologra gondolunk. A karácsony előtti hajtást ellensúlyozhatod egy fodrászat, kozmetika, vagy masszázsszalon utalványával. Ha idősebb rokonokról van szó, akkor akár prémium egészségügyi szolgáltatásban is gondolkozhatsz. Például ha a nagypapa háta folyamatosan fáj, keress egy jó szakembert egy minőségi (magán) intézményben és látogassatok el együtt, a számlát pedig természetesen te állod.

  • 936 2017. december 21 Belföld 2017. december 21.

    Facebook Comments