Budapest lesz a legjobb európai úti cél?
Írta:

Budapest lesz a legjobb európai úti cél?

Rajtunk is múlik, hogy ez így lesz-e vagy sem.

 

Február 8-ig még szavazhatunk a legjobb európai úti célokra a European Best Destinations versenyén. Persze, mindenkinek szíve joga, melyik városra adja le a voksát a lehetséges opciók közül, de mi lokálpatrióták lévén már nyomtunk is pár voksot Budapestre.

 

Fővárosunk minden évszakban vonzó és különleges, ha pedig, ha a legtöbb szavazatot kapná ezen a versenyen, akkor talán olyanok is kedvet kapnának ahhoz, hogy ide látogassanak, akik eddig még valamiért ezt nem tették meg.

 

Szóval visszatérve az elején már megfogalmazott nagy igazsághoz: rajtunk is múlik, hogy Budapest közelebb kerül-e a nem kicsit megtisztelő „legjobb európai úti cél” státuszhoz. Ha hozzánk hasonlóan te is úgy gondolod, hogy bizony megérdemelné, akkor ezen a linken szavazhatsz rá: www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2018 .

 

Az egész nagyon egyszerű: klikk a fenti linkre, majd arra, hogy szavaznál („vote”). Keresd ki a baloldalon feltűnő kis képek közül Budapestet, kattints rá. Majd add meg a neved, e-mail címed és az országodat. Hetente egy IP címről sajnos csak egy szavazatot fogad el a rendszer, de ha szólsz a barátaidnak is, megsokszorozhatjátok a leadott voksok számát.

 

Ne feledd: február 8-ig lehet szavazni. Hajrá Budapest!

 

Miért éppen Budapest?

Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) Nonprofit Kft. ügyvezetője az M1 csatorna egyik műsorban elmondta: Budapest mindig tartogat meglepetéseket és lehetőségeket a látogatóknak, így van esély arra, hogy kitűnjön a legjobb húsz város közül, amelyek közé beválasztották.

 

Hozzátette: a magyar főváros kiváló adottságokkal rendelkezik mind építészeti, mind földrajzi szempontból, a történelmi városrészek különböző korszakok lenyomatait viselik magukon, s minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő minőségi időtöltést.

  • 894 2018. január 31 Belföld 2018. január 31.

    Facebook Comments