Ünnepelj otthon: egyre több magyar borászat és sörfőzde vállal házhozszállítást
Írta:

Ünnepelj otthon: egyre több magyar borászat és sörfőzde vállal házhozszállítást

A kijárási korlátozás alatt sem kell minőségi ital nélkül maradnod, ha pont most van a születés- vagy névnapod.

 

 

 

A mostani időszak valószínűleg téged is nehezen érint, ha eljárkálós típus vagy, pláne ha ünnepelnél is valamit ebben az időszakban. Szerencsére azonban akkor sem kell a kedvenc italod nélkül maradnod, ha a négy fal között ünnepled a születésnapod vagy a névnapod. Ezekben a hetekben több helyről is rendelhetsz házhoz igazán minőségi alkoholt -amit természetesen felelősen fogyassz!

 

Borok

A Bortársaságnál nem újdonság a kiszállítás, bevezettek viszont pár újítást. Amellett, hogy természetesen mi magunk is összeválogathatjuk, hogy milyen borokat szeretnénk rendelni, arra is lehetőség van, hogy rájuk bízzuk magunkat, és ők állítsanak össze egy fehér-, rosé- és vörösborokat tartalmazó csomagot. Kínálatukban szinte minden megtalálható, így tényleg bátran válogathatunk.

 

Sörök

Ha sörösek vagytok, szintén ne aggódj. A Beerporn.hu ugyanis összegyűjtötte a házhozszállítást vállaló kisüzemi sörfőzdéket. Olyan nagy cégek is házhoz viszik most a kedvenc keserű nedűdet, mint a Fóti sörfőzde, a Hopfanatic, a Hoptop, a Horizont, a Kapucinus sörfőzde, a Legenda, a Mad Scientist vagy például a Monyo. Az oldal arra is kér mindenkit, hogy válasszuk ezeket a magyar kisüzemi söröket, hiszen a járvány miatt most ők is nagyon nehéz helyzetbe kerültek.

  • 546 2020. március 30 Belföld 2020. március 30.

    Facebook Comments