Wellness kutyáknak megnyitott a TopPancs
Írta:

Wellness kutyáknak megnyitott a TopPancs

Fedett kutyás park és kutyawellness nyílt Budapest 13. kerületében – mert négylábú társadnak is jár egy kis kényeztetés.

 

Nemrég került elém a neten egy angol nyelvű cikk, melyben arról olvastam, hogy milyen Japánban kutyát tartani. Egyrészt szigorúbbak bizonyos szabályok, másrészt a kutyatartók a végletekig elkényeztetik kedvenceiket: rendszeresen viszik őket például kutya-wellnessközpontokba is.

 

Akkor elmerengtem azon, hogy hú, itt egy jó nagy piaci rés, Magyarországon ugyanis nincs ilyen – vagy legalábbis én még nem tudok róla. Néhány héttel később, február második felében viszont már egy magyar nyelvű írást sodort elém az internet: ebből megtudtam, hogy de, bizony, itthon is van már ilyen fedett kutyás park és wellness, méghozzá a Top-Pancs nevű hely a 13. kerületben.

 

Ennek megnyitásáról a We Love Budapesten olvastam, és megtudtam, hogy a Katona József-Hollán Ernő utca sarkán megnyílt 250 négyzetméteres „fedett kutyajátszótéren” tényleg minden az ebekről szól. Illetve az ő egészségükről és tanulásukról.

 

A Top-Pancs ugyanis nemcsak játékra és szocializálódásra teremt lehetőséget négylábúaknak és gazdáiknak (ami valljuk be, a zsúfolt utcáknál és/vagy az esőben kint ázásnál sokkal jobb odabent, egy erre tökéletesen megfelelő térben), hanem mozgásszervi megbetegedések rehabilitációjával és fizioterápiával is foglalkoznak. Emellett napközi, kutyakozmetika és számos program is várható – például kutyatrénerek is jönnek majd rendszeresen foglalkozásokat tartani, de volt már náluk kutyafarsang is.

 

  • 1154 2020. március 05 Belföld 2020. március 05.

    Facebook Comments