3 dolog, amire végre lett időnk a bezártságban
Írta:

3 dolog, amire végre lett időnk a bezártságban

A bezártság vége felé járva összefoglaltuk a leghasznosabb dolgokat, amikre végre talán elég időt tudtunk szánni – íme, a mi listánk.

 

1. Az otthonunk csinosítása – Ha heteket töltöttél a négy fal közt, talán neked is feltűnt, hogy melyik szobában lenne jó lecserélni a függönyt, hová tehetnél új dekorációt vagy cserepes növényt. Elképzelhető, hogy még csak a tervezés folyamatáig jutottál, vagy az otthonod csinosítása még nem tart ott, ahol szeretnéd, de ne aggódj: a korlátozások enyhítése után lesz lehetőséged mindent beszerezni a boltokban, hogy megvalósítsd, amit elképzeltél.

 

2. Gardróbrámolás – Könnyen lehet, hogy hozzánk hasonlóan te is ebben az időszakban szántad rá magad, hogy végre átnézd a cuccaidat, és egyrészt megválj attól, amit már tényleg nem használsz, másrészt felmérd, mire lenne valójában szükséged. Például ha nyolc fekete szoknyád van, de az utóbbi időben inkább mackóalsót, leggingst, edzőnacit vagy farmert hordtál, de ezekből nem bővelkedik az otthoni felhozatal, akkor ideje körülnézni a boltok nadrágkínálatában.

 

3. Az otthon illata – Közhelyesen hangzik, de tényleg nem mindegy, milyen környezetben töltjük a napjainkat: ha tisztaság és jó levegő van a lakásban, akkor te is jobban fogod magad érezni otthon. A benti levegő minőségét javíthatod, ha kora reggel és késő este szellőztetsz, illetve, ha beszerzel néhány természetes „csodaholmit”, mint pár cserepes növény vagy mondjuk a Hiilibag. Ez egy bambusz szénnel töltött lenzsákocska, aminek semmi illata nincs, viszont hatékonyan segíthet megtisztítani a levegőt – nemcsak a szagokat, hanem a káros anyagokat is segíthet kiszűrni –, sőt, a penész ellen is hasznos segítőtárs lehet. További infókat itt találsz: https://www.hiilibag.hu/ .

  • 572 2020. május 22 Életmód 2020. május 22.

    Facebook Comments