3 egyszerű lépés, hogy még kellemesebb hely lehessen a fürdőszobád
Írta:

3 egyszerű lépés, hogy még kellemesebb hely lehessen a fürdőszobád

Apró lépések, melyek egy szempillantás alatt sokat segítenek.

 

1. Rendszerezz – Itt egy dezodor, ott egy törölköző, a kád széléről pedig potyognak a már majdnem üres flakonok… vegyél egy nagy levegőt, aztán láss neki a szelektálásnak, rendszerezésnek! Használj természetes anyagokból készült tárolódobozokat, vagy olyan tartós műanyag tárolókat, amikre rá is tudod írni, melyikben mi van.

 

https://www.instagram.com/p/B4cCieknDCT/

 

2. Figyelj a higiéniára – Ki ne felejtené el hetente legalább egyszer alaposan kisúrolni a csapot, a kádat, vagy levinni a szemetest? Állíts be magadnak emlékeztetőt, mondjuk minden szombaton 11 órára, hogy ezek ne maradjanak el. Így nemcsak a bacik, hanem a kellemetlen szagok ellen is hatékonyan felléphetsz!

 

3. A fürdőszoba levegője – Ne légfrissítőkkel próbáld vonzóbb illatúvá tenni a fürdődet, hanem rendszeres szellőztetéssel, néhány szobanövény beszerzésével – ha sötét a helyiség, válassz a kevés fényigényűek közül –, illetve olyan természetes kis „csodamegoldásokkal”, mint például a Hiilibag. Ez egy bambusz szénnel töltött légszűrő párnácska, ami a kellemetlen szagok kiszűrése mellett még a levegő nedvességtartalmának szabályozásában is segíthet, így a penészedés ellen is hatékony segítőtársad lehet. További infók: https://hiilibag.hu/

  • 495 2020. június 05 Életmód 2020. június 05.

    Facebook Comments