3 ok, amiért imádjuk az őszi bekuckózást
Írta:

3 ok, amiért imádjuk az őszi bekuckózást

Itt van az ősz, itt van újra – és vele együtt eljött az otthoni bekuckózás időszaka is. Íme, pár jó érv, hogy miért nincs ennél jobb időszak az évben!

 

1. Az otthon készülő finomságok időszaka – Forralt bor, forrócsoki, íncsiklandó levesek és sütemények… minek mozdulnál ki a lakásból, ha a legfinomabb dolgokért csak a konyhádig kell elsétálnod?

 

2. Sorozat- és filmmaraton – Most aztán tényleg van értelme az HBO GO- és Netflix-előfizetésnek, hiszen a borús, esős, ködös, korán sötétségbe burkolózó ősz az ideális időszak, hogy annyi filmet és sorozatot nézz, amennyit csak szeretnél. Ideje frissíteni a listádat, ugye?

 

3. Mindenki imádja – Nem kell mentegetőznötök egymás előtt a barátaiddal, hogy miért nem csináltok inkább valami programot a városban, hiszen ők is imádják a forraltbor és süti illatú, filmnézős bekuckózásokat a kanapén. Ezért inkább videotelefonáltok, vagy együtt néztek egy filmet a Netflixen – miközben Messengeren beszélgettek, ki-ki a saját kényelmes foteljéből.

 

Extra tipp: Hogy még élvezetesebb legyen az otthon töltött idő, ügyelj arra is, hogy ne rontsák el a kedved az olyan hétköznapi bosszúságok, mint például a cipősszekrény illúzióromboló „aromája”, vagy egy kellemetlen szagú hűtő vagy szemetes.

 

A lakás levegőjét érezhetően jobbá teheted rendszeres szellőztetéssel, illóolajos párologtatással, illetve ha olyan természetes kis „csodaszereket” vetsz be, mint például a Hiilibag – erről itt olvashatsz bővebben: https://www.hiilibag.hu/ .

  • 540 2020. november 06 Életmód 2020. november 06.

    Facebook Comments