A nyár 5 legjobb filmje az esős napokra
Írta:

A nyár 5 legjobb filmje az esős napokra

Ne bosszankodj, inkább irány a mozi, mert rengeteg jó filmet adnak mostanában.

 

Azok, akik hozzánk hasonlóan imádják a nyarat, most elkeseredéssel nézik azt az álomfutást, amit az időjárás végez. Egy hét jó idő után egy hét esős tavasz jön, aminek meg is lett volna a helye és az ideje – áprilisban. De ha már így alakult, hozzuk ki a helyzetből a legtöbbet és nézzük meg az idei filmkínálat legjavát, ami szerintünk a következő.

Escobar

A Penélope Cruz és Javier Bardem főszereplésével készült film Pablo Escobar és Virginia Vallejo négy évig tartó románca egy olyan világban, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is.

Vad Balaton – Kibővített moziváltozat

A Vad Balaton egy elképesztően gyönyörű dokumentumfilm a magyar tengerről, a kibővített változatot pedig akkor is ajánljuk, ha láttad a rövidebb verziót áprilisban. Ürge és vadmacska, vándorsólyom és holló, tömegesen fészkelő kócsagok és gémek, éjszakai kalandra induló pelék és násztáncot járó balinok elevenednek meg többek között a látványos víz alatti és légi felvételeket is felvonultató filmben, amelyet 4K kamerákkal, speciális víz alatti kamerákkal, rejtett vadkamerákkal és drónkamerákkal forgattak közel 3 éven át.

Ocean’s 8 – Az évszázad átverése

Bármilyen legyen is, az Ocean’s filmek folytatását látni kell! A film ismét a legnagyobb nevekkel dolgozik: Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Katie Holmes, Helena Bonham Carter és Rihanna is szerepet kaptak a filmben. Debbie Ocean (Danny húga) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyen történetesen egy hűtlen expasija (Richard Armitage) is részt vesz…

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Még egy folytatás, amit látni kell. Igazi nyári, zenés romantikus kaland, ami biztos felvidít. Tíz évvel a Mamma Mia! után visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James… már alig várjuk!

Az élet napos oldala

Most, amikor a svéd életstílus ekkora népszerűségnek örvend idehaza, szinte kötelező megnézni ezt az ottani hétköznapokról szóló filmet. Az élet napos oldala három pár életébe enged betekintést, akik mindenki számára ismerős problémákkal küzdenek. Válások, szerelmek, gyerek utáni vágyakozás, bizarr szülők és íratlan fürdőzési szabályok nevettetik meg a nézőt. A karakterekben és abszurd helyzetekben pedig egy kicsit mindenki magára ismerhet.

  • 1496 2018. július 04 Életmód 2018. július 04.

    Facebook Comments