5 dolog, amit rendelj házhoz a következő időszakban
Írta:

5 dolog, amit rendelj házhoz a következő időszakban

Komoly életminőség javulást érhetsz el velük a karanténban töltött hetek alatt.

 

 

Egyre inkább úgy néz ki, hogy meg kell szoknunk az otthon töltött rengeteg idő gondolatát. Van, akinek ez egészen könnyen megy, mások komolyan szenvednek már most a bezártság gondolatától. Azonban ha a világ egyik legkellemesebb helyévé varázsoljuk az otthonunkat, akkor nem is lesz olyan nehéz elviselni a kényszerű fogságot. A következő dolgokra például határozottan megéri pénzt kiadni:

 

Minőségi étel. A bezártság alatt kevés új impulzus ér, ezért fontos, hogy az étkezésed ne korlátozódjon a csirke-krumpli szintű kajákra. Bár étterembe nem lehet menni, viszont most olyan éttermek is szállítanak házhoz, amik eddig nem tették. Legalább heti 1 alkalommal egyél valami különlegeset, amire jóval a karantén után is szívesen emlékszel majd vissza.

 

Virág. Itt a tavasz, nyílik a természet és mi ezt nem láthatjuk. De ha már így alakult, és mi nem mehetünk a természetbe, akkor hozzuk be a természetet a négy fal közé. Mindig legyen otthon egy csokor vágott virág, ez vidámságot, tavaszt, éltet visz a lakásba, és már ránézni is öröm lesz.

 

Homedekor termékek. Ezekre nagyjából ugyanaz igaz mint a virágra, csak az otthon dekorációnak később is élvezheted a hatását. Ha régóta szeretnél otthonra új díszpárnát, vagy pár apróságot a könyvespolcra, ez a legjobb idő, hogy megszerezd őket.

 

Légtisztító, illatosító berendezések. Most, hogy kis túlzással napi 24 órát töltesz a négy fal között, extrán fontos, hogy a lakás levegője tiszta és egészséges legyen. Ehhez egyfelől szellőztess rendszeresen, másfelől pedig szerezz be bio légszűrő párnát, azaz Hiilibaget. A Hiilibag nem csak a kellemetlen illatokat köti meg, hanem a felesleges párát is, sőt még a baktériumokat is kiszűri a levegőből, így igazán hasznos társad lesz a következő időszakban. Ezek után már csak az marad, hogy válassz egy finom illatú diffúzort, és tökéletes lesz az összhatás.

 

Minőségi kozmetikumok, testápolási kellékek. Végre van időnk ápolni, kényeztetni magunkat, így ragadd meg az alkalmat, hogy az illatszerüzletek óriási akciókat tartanak ingyen kiszállítással. Most féláron szerezheted be azokat a testápolókat, hajbalzsamokat, bőrradírokat, arcápoló esszenciákat, amiket olyan rég óta nézegetsz, és a legjobb, hogy most lesz is időd használni őket.

  • 609 2020. április 03 Életmód 2020. április 03.

    Facebook Comments