Még egy kis nyár

Még egy kis nyár

Hogy őrizzük meg a nyarat szeptemberre is?

 

Olyan szomorú dátum közeleg, hogy leírni sem merem, de küzdeni azért megpróbálhatunk az őszi letargia ellen. Napközben még szerencsére kellemes idő lesz egy darabig, úgyhogy a nyári ruháinkat még semmiképp se temessük! Hetek kérdése (ha szerencsénk van, akár 1-2 hónapé is), hogy elkerülhetetlen legyen a farmer-pulcsi kombó. Addig viszont ősziesítsük a nyári ruháinkat! Vegyünk fel egy vékony harisnyát a szoknyához, a flip-flop papucsot cseréljük színes babacipőre, esténként pedig tökéletes és divatos társunk egy kiskabát. Ja és viseljünk egy kevésbé sötét napszemüveget, mert nincs ennél nyáriasabb érzés. Hidd el, egész más színben fogod látni szeptember elsejét színes lencsék mögött, virágmintásban.

000fotó:asos.com, H&M, asos.com

Ahogy az öltözködésünkbe, úgy a lakásunkba is csempésszük be a vidám színeket! Mindig legyen friss virág a vázában, most hogy a természetben egyre jobban teret hódit a barna és a szürke. Csempésszünk sok zöldet és még több vidám színt a négy fal közé: egy új függöny, pár párnahuzat, esetleg egy újrafestett fal egészen meg tudja változtatni a lakás hangulatát. Lecserélhetjük a képeinket is: tegyük ki a legújabb nyári fényképeinket a falra és a polcokra, így az élmény aktívabban jelen lesz az életünkben. Már pár ötlettel és színes textíliával is csodákat tehetünk, ha pedig kreatívak vagyunk, a határ a csillagos ég.

coastal-design-perfect-summer-style-L-_J2wnbfotó:m5.paperblog.com

Végül pedig gondoljunk arra: azért az ősz sem olyan rossz. Jönnek a szüreti mulatságok, az újbor, az otthon összebújós esték…

 

 

  • 1405 2015. augusztus 26 Életmód 2015. augusztus 26.

    Facebook Comments