Idén is lesz Tetoválók Éjszakája
Írta:

Idén is lesz Tetoválók Éjszakája

Érdekel a tetoválás kultúrája, és szeretnél magadnak (újabb) tetkót csináltatni? Akkor látogass el a Tetoválók Éjszakájára, amit idén december 28-án és 29-én rendeznek meg a Dürlinben. 

A Tetoválók Éjszakája egyedülálló rendezvény, amit 2012-ben rendeztek meg először. Akkor a Pecsában, tavaly viszont már a Dürer Kert és a Dürlin területén várták a tetoválások szerelmeseit. Idén ismét ugyanitt lesz a Tetoválók Éjszakája, méghozzá december 28-a és 29-e közti éjszakán.

 

A szervezők azt ígérik, hogy idén még több színes programmal várnak mindenkit. A rendezvényen a legfrissebb adatok szerint 97 tetováló – a hazai tetoválóélet nagyjaival együtt – próbál meg örömet szerezni a kilátogató vendégeknek. Hogy ez pontosan mit is jelent? Ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki, így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyikét a testén láthassa viszont.

 

A zenei programról sem feledkeztek meg a szervezők: a Tetoválók Éjszakáján fellép többek közt a Bëlga, a Leander, a Cloud 9+, a Piknik Park – Linkin Park Tribute Band és a Kalapács Akusztik is.

 

A rendezvény hivatalos promo videója:

 

https://www.youtube.com/watch?v=83o13wrfVUM

A tetováló-művészek listája és jegyinfó a rendezvény Facebook oldalán olvasható: https://www.facebook.com/events/698593046900211/

 

  • 1354 2014. december 19 Események 2014. december 19.

    Facebook Comments