Minden korábbinál több fellépő a debreceni virágkarneválon!
Írta:

Minden korábbinál több fellépő a debreceni virágkarneválon!

Dr. Alban, Boggie és az Új Lovas Színház is ott lesz a 2015-ös debreceni virágkarnevál rekord számú, kétezer fellépője között. 

A debreceni virágkarnevál az év egyik legszínesebb és legkülönlegesebb ünnepe hazánkban, ami most minden eddiginél többet ígér – fellépők számában mindenképpen. Ugyanis 2015-ben minden eddiginél több, kétezer fellépő várja a karneválra látogatókat augusztus 20-án. A fellépők közt ott lesz például dr. Alban és Boggie, de láthatjuk az Új Lovas Színház parádéját is.

 

Ha jártál már virágkarneválon, akkor biztosan tudod, hogy a program nem merül ki a gyönyörű, virágos kocsik felvonulásában. Idén lesz többek közt szépségverseny is, augusztus 18-án, a Miss Supranational Hungary megyei döntőjét rendezik meg Debrecenben, másnap pedig lesz roma musical és roma sorsjáték is.

 

Ha ráhangolódnál az eseményekre, és már korábban szeretnél néhány debreceni programon részt venni, akkor erre is lesz lehetőséged: augusztus 15-től sörfesztivál, horgolt virágok fesztiválja, értéksziget, kiállítások és vásár várnak rád is Debrecenben.

  • 1306 2015. július 31 Események 2015. július 31.

    Facebook Comments