Ez fincsi: itt az Országos Étterem Hét!
Írta:

Ez fincsi: itt az Országos Étterem Hét!

Március 13 és 19 közt még néhány drágább étteremben is megengedhetünk magunknak egy-egy menüt – te se maradj le az Országos Étterem Hétről! 

 

Elvinnéd a párodat vagy a családot egy jobb étterembe, de épp nem telik rá (mindannyian tudjuk, milyen ez), vagy más okból mondasz inkább nemet egy ilyen ebédre, vacsorára? Ne tedd. Ezen a héten ugyanis több mint száz remek magyarországi étterem kínál kedvezményes menüket, nagyon is baráti áron.

image

Ha hallottál már az Országos Étterem Hétről, akkor megerősítjük: igen, most van: március 13 és 19 közt, és immár 12. alkalommal valósul meg a DiningCity rendezésének köszönhetően. A gasztro programnak hála olyan 3 fogásos menüsorokat kérhetsz 3.300 Ft-tól (szervízdíjjal együtt), amik egyébként sanszosan ennek az árnak a többszörösébe kerülnének. És azt gyanítjuk, hogy a 4900 forintos prémium menüért is többet számláznának más heteken, napokon (egy egész kicsivel).

 

Így az Étterem Héten azok is belekóstolhatnak az igazán jó minőségű és külföldiesen szólva „top” éttermek ízeibe és színvonalába, akiktől a szolgáltatás teljes árának megfizetése távolabbinak tűnik, mint Makó Jeruzsálemtől.

 

A kínálat elég sokszínű: a magyaros ízek világától a francia konyha rafinériájáig rengeteg finomság közül választhatunk, de nem maradnak ki az olasz és japán konyha különlegességei, illetve a mexikói konyha gasztro-fortélyai sem. Érdekesség, hogy több olyan étterem is részt vesz a programban, amely megtalálható a Top 50 magyarországi étterem listájában, de találkozhatunk Michelin-ajánlással rendelkező hellyel is.

 

Egy pici bökkenő lehet, hogy a legjobb helyekre talán már elfogytak a helyek, hiszen az asztalfoglalás február 22-től már megy online, kizárólag a www.etteremhet.hu –n keresztül, de mi azért még reménykedünk, hogy ha nem is a „top” éttermekben, de mondjuk egy barátságos kis helyen még akad számunkra egy szabad asztal…

  • 1033 2017. március 15 Gasztronómia 2017. március 15.

    Facebook Comments