Ilyen lett a cipő, amivel pizzát is lehet rendelni
Írta:

Ilyen lett a cipő, amivel pizzát is lehet rendelni

Egyelőre csak 64 pár készült ezekből a lábbelikből, amik jóval többek, mint egy pár cipő, ugyanis a hasadat is segítenek megtölteni!

 

Cipő, amivel pizzát lehet rendelni? Ha hiszed, ha nem, már ilyen is van. A Pizza Hut egyelőre csak 64 példányban készítette el Pie Tops nevű cipőit, vagy inkább marketingfogását – ezzel szeretnék megmutatni, hogy 2017-ben már ilyen egyszerű az ételrendelés.

 PIZZA-HUT-PIE-TOP-2-1-700x468

A magasszárú okoscipőt Bluetooth-alapú technológiával látták el, ennek segítségével a cipőn lévő logóban lévő gomb az okostelefonodhoz csatlakozik – ha megnyomod, akkor pizzát rendel neked. Persze előtte nem árt, ha megadod, milyen pizzát szeretnél. Az adatokat mented az applikációban, majd amikor ilyen pizzát ennél, csak megnyomod a cipődön lévő gombot. Egyszerű? Mint a karikacsapás, vagy inkább, mint egy gombnyomás.

 

Az NCAA kosárbajnokságban látott cipők alapján készült lábbeli egyébként helymeghatározással állapítja meg, hol van a legközelebbi Pizza Hut, ahonnan kiszállítják a rendelésedet. Na kezeket fel, ki szeretné rátenni a mancsát egy ilyen „szupercipőre”?

  • 992 2017. március 16 Gasztronómia, Külföld 2017. március 16.

    Facebook Comments