2017 trendje: a balett
Írta:

2017 trendje: a balett

Balett dressz stílusú fürdőruha, tüllrátétes farmer és újragondolt balerinacipő teszi romantikussá az idei trendeket.

 

Az utóbbi pár évben reneszánszát éli a klasszikus balett: a semmiből nőnek ki újabb és újabb táncstúdiók, és már a divat is felfigyelt a változásra. Már az elősző szezonban megjelentek az utcai viselésre tervezett tüllszoknyák, de most a divattervezők még tovább mentek. 3 új alapdarab is megjelenik az idei ruhatárunkban, amit mind a légiesen könnyed balerinák ihlettek.

Tüllrátétes szoknya

Nem tudjuk eldönteni, hogy bizarr vagy menő: a rohangálós farmert idén légies, földig érő tüllszoknyával fogjuk hordani. Ez az extrém párosítás több fast fashion márka tavaszi kollekciójában is megjelent, de a visszafogottabbak választhatnak olyat is, aminek csak a bokájánál tűnik fel egy kis tüll.

balett trend 3

Újragondolt balerinacipő

A balerinacipő évek óta keményen tartja magát a cipődivat élvonalában, ám most ez az alapdarab is megújul. Az eddigi kerek orr helyett az idei darabok csúcsosabb, elkeskenyedő orral rendelkeznek, illetve megjelennek a boka köré tekerhető szalaggal díszítettek is, amik a spicc cipő selyemszalagját idézik.

balett trend 1

Balett stílusú fürdőruha

Ha már minden ezt a klasszikus stílust idézi, nyilván nem a dresszek fognak kimaradni. Fodorral díszített egyrészes fürdőruhák vagy a vállpánton megjelenő rátét, mindegy. A lényeg a játékosság, a nőies részletek, a balett-terem világát idéző sziluett és a púderes szín, mert idén ezekben lehetsz ultraszexi.

balett trend 2

 

  • 1225 2017. március 17 Belföld 2017. március 17.

    Facebook Comments