A szexuális élet jövője: megérkezett az okosóvszer
Írta:

A szexuális élet jövője: megérkezett az okosóvszer

A British Condom fejlesztése olyanokat tud, hogy csak ámulunk.

 hex-condom-lelo

Az okos órák, edények, vécék és ki tudja még mi után már azt hittük, nem lehet újabb eszközt kitalálni az okos-piacon. Hát tévedtünk. Egy brit cég ugyanis bejelentette az okosóvszert, ami gyakorlatilag mindent tudni fog a férfiról és a partneréről is. Pedig a termék igazából nem is egy igazi óvszer, hanem egy minden típusú gumival kompatibilis gyűrű, ami 74 dollárért lesz kapható.

Ennyi pénzért viszont egy többször használható (jól tisztítható) eszközt kapunk, ami számolja az aktus során elégetett kalóriát, a lökések sebességét, a szex hosszát, de a nemi betegségeket is felismeri, így rögtön figyelmeztet, ha a partner chlamydiás vagy szifiliszes. Ezeket az adatokat bluetooth segítségével továbbítja az alkalmazásba, ami értékeli is a teljesítményt.

Az elégetett kalóriák iránti kíváncsiságot még megértjük, de ki az, akit pontosan érdekel, hogy hány kilométer per órával szexel? Ráadásul ezeket az információkat nem csak az alkalmazásban tudjuk tárolni, de nyilvánosan meg is lehet majd osztani az ismerősökkel, ha valakinek ez a vágya. Márpedig sokaknak ez lehet, mert bár egyelőre egyetlen képet sem közöltek a termékről, a cég honlapján már 90 ezren (!) előregisztráltak az okos kotonra.

 

(businessinsider.com)

 

  • 1176 2017. március 20 Külföld 2017. március 20.

    Facebook Comments