Reggelizz a Duna-parton, ezúttal francia módra!
Írta:

Reggelizz a Duna-parton, ezúttal francia módra!

Unod a szürke, egyhangú reggeliket otthon, egyedül? Akkor gyere el június 12-én 7:30 és 9:30 közt a Lánchíd pesti hídfőjéhez, és reggelizz együtt Budapesttel!  

A Drunken Kitchen csapata májusban egyszer már közös reggelizésre csábította Budapest apraját-nagyját, akkor – a nem túl kellemes időjárásban is – 400 körülire volt saccolható a résztvevők száma. Júniusban immár kellemesebb nyári időben jön a második felvonás, ezúttal június 12-én, pénteken 7:30 és 9:30 közt reggelizhetünk együtt velük, barátainkkal és még valószínűleg több száz emberrel a Lánchíd pesti hídfőjénél található Valyo parton.

 

A közös reggelizést ezúttal a franciák ihlették. Ami biztosan lesz (ameddig a készlet tart alapon), az egyrészt egy francia játék, a pétanque, amivel már reggel felébresztheted magad és az agytekervényeidet. Másrészt olyan finomságok, mint gyöngyöző bor, borban párolt répával, spenóttal, spárgával töltött quiche a Neked Terem zöldségeivel, croissant, kenyér, szörpök és pálinkás sárgabarack lekvár a Csósza Manufaktúrától, és még sorolhatnánk.

 

Amit jó, ha hozol, az mondjuk egy kis víz a szörpökhöz, pohár, bicska, és bármi olyan, amit szívesen ennél a sütitől a lekváron át a zöldségig. Lehet majd másokkal csereberélni is. Ezen kívül jó, ha lesz nálad pléd, ha szeretnél leülni.

 

A rendezvény becsületkasszás, szóval ha tetszett, amit ettél-ittál, lehet támogatni a gyártóját vagy „szolgáltatóját”.

 

Bővebb infók az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/998202410190388/

 

  • 1303 2015. június 05 Gasztronómia 2015. június 05.

    Facebook Comments