Advent Expressz – élményvonat Bécsbe
Írta:

Advent Expressz – élményvonat Bécsbe

Még nem maradtál le a bécsi karácsonyi vásárról, sem az oda tartó élményvonatról: december 12-én, 13-án és 20-án még felszállhatsz az Advent Expresszre.

 

Négy éve közlekedett először adventi élményvonat Bécs és Budapest között, de akik még nem utaztak rajta, azok számára az Advent Expressz idén is az újdonság varázsával hat. Az élményvonaton kényelmesen, sok meglepetés és számos program közül válogatva utazhatunk Bécsbe, hogy megnézzük a Schönbrunni kastélyt, és kicsit részt vegyünk az ottani karácsonyi forgatagban is.

 

A vonat a Nyugati pályaudvarról indul, és ünnepi hangulattal, Karácsonyi Kávéházzal és Szépség a fedélzeten fülkével várja a vendégeket. Ez utóbbiban bárki kaphat szépség- és stílustanácsokat, aki erre vágyik. Aki viszont inkább élő zenére és táncra, annak az Orfeum kocsi lesz a kedvenc helye a vonaton. És ha már az élvezetek kerültek szóba, a szerelvényen természetesen étkezőkocsi is lesz, ahol Bécs felé tartva reggelizni, hazafelé tartva pedig vacsorázni is lesz lehetőség.

 

A MÁV tájékoztatása szerint az oda úton üdvözlőitallal és reggeli falatkával kínálják majd a vendégeket, a visszaúton apró meglepetéssel készülnek. Lesz kvízjáték is, amin a vállalat más, hasonló utazásaira lehet majd ajándék jegyeket nyerni.

 

Advent Expressz „VIP”

Ha kedvet kaptál az utazáshoz, és szeretnéd a lehető legkényelmesebb körülmények között élvezni a vonatozást, akkor válaszd a Pullman Club osztályt. Itt kényelmesebb székekkel, külön személyzettel, korlátlan tea, kávé és ásványvíz-fogyasztással teheted teljessé az utazás élményét.

  • 1340 2014. december 13 Külföld 2014. december 13.

    Facebook Comments