Kamu vagy csodaszer a fiatalító alkohol?
Írta:

Kamu vagy csodaszer a fiatalító alkohol?

Egy dolog biztos: az egyik online kereskedésben átmeneti készlethiány van belőle. Te kipróbálnád az Anti-a Gint?

 

Soha nem voltam az a fajta lány, aki vagyonokat költ drága krémekre, és havonta jár kozmetikushoz, de persze ezen az idő múlásával előbb-utóbb el kell gondolkodni… de nem is én lennék, ha nem kezdtem volna el alternatív módszerek után nézni. De szinte keresgélnem sem kellett, már szembe is jött velem egy cikk, méghozzá az alkoholról, ami fiatalít.

 anti-a-gin

Természetesen ez nem minden piára igaz, hanem a cikk szerint csupán a londoni Bompas & Parr nevű cég Anti-a Gin nevű italára. Ez tulajdonképpen egy 40%-os gin, amit gyógynövényekkel ízesítettek és tiszta kollagénnel desztilláltak az elkészítési folyamat során. Így a vállalat illetékesei szerint a termék fogyasztása éppen ugyanazt a hatást éri el, mintha valaki befizetne egy költséges arckezelésre. Csak nem a bőrön keresztül kapja a fiatalodni vágyó a kollagént, hanem belülről (és közben – mintegy bónuszként – valószínűleg jó hangulatba is kerül).

 

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy kamu-e a dolog, mert eddig azt hittem, az alkohol épp hogy hizlal, és az öregedést segítheti elő, de egy próbát azért lehet, hogy megérne a dolog. Ha te is így érzed, és nem sokallod a 35 angol fontos vételárat érte (mármint üvegenként), akkor látogass el bármelyik nagy-britanniai Warner hotelbe, vagy kattints ide, és szerezd be online: http://www.drinksupermarket.com/

 

Nekem az eset kapcsán már csak egy kérdésem van: vajon mikor lehet majd kapni a fogyasztó vodkát, vagy olyan sört, ami segít a narancsbőr eltüntetésében? Akkor már a kozmetikusra és krémekre szánt pénz mellett a havi edzőtermi bérlet árát is egyenesen a kocsmába lehetne vinni.

  • 1342 2016. május 02 Külföld 2016. május 02.

    Facebook Comments