Legjobb külföldi úticélok 100 ezer forint alatt
Írta:

Legjobb külföldi úticélok 100 ezer forint alatt

Akkor sem kell lemondanod a tengerparti nyaralásról, ha nem állnak kötegben a bankók a tárcádban.

 

Ha nyár, akkor nyaralás, lehetőleg legalább egy hét és tengerpart. Azt hiszem ez a vágy a legtöbbünkben közös. Ami sajnos nem közös, azok az anyagi lehetőségek. De amíg egy hét Spanyolország nagyon könnyen három-négyszázezer forintba is kerülhet, addig vannak olyan közelebbi helyek, amik ugyanolyan szépek, de ennek a töredékébe kerülnek. Ezeket gyűjtöttük össze.

Horvátország: Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb úti cél a magyarok körében már évtizedek óta. Közelsége miatt autóval könnyen megközelíthető, de tengerpartja és apró szigetei nem maradnak le a drágább versenytársai mögött. 40.000/fő körüli áron már teljesen korrekt egyhetes nyaralást lehet találni ha megnézed a last minute ajánlatokat, amihez még ugyan hozzájön az útiköltség, de a horvát tengerpart szerencsére „csak” 520 km, ami durván 15-20 ezer forintból kijön autóval. És ezt ugye még az utasok számával le kell osztani, hogy megkapjuk a fejenkénti árat.

dubrovnik-2247300_1280

Észak-Olaszország: Szintén közelsége teszi a közelebbi olasz partokat elérhetővé sokunk számára. Velence és környéke 700 km Budapesttől számolva, ami 20-25 ezer forint, ám meglepő módot ezen a környéken is még mindig sok a szabad és olcsó ajánlat. A last minute oldalakon még a főszezonra is van heti ajánlat 50 ezerért, amire szerintünk érdemes lecsapni.

large

Bulgária: Ha egy kicsit elszakadunk az Adriától, és kelet felé vesszük az irányt, akkor csodás Fekete-tengeri nyaralóhelyeken találhatjuk magunkat. Ugyan jóval messzebb van (1100-1200 km), így 30-35 ezer könnyen rámegy a benzinre, cserébe viszont már egyáltalán nem az a poszt-szocialista élmény vár bennünket, ami sokak fejében él. Egy hétre a szállás itt is 50 ezer körül kezdődik, és tényleg semmivel nem marad el Olaszország mögött a színvonal.

bulgriai-nyarals_napospart1

Plusz egy tipp: Érdemes szétnézni a különböző kuponos oldalakon, mert 50-70% kedvezménnyel lehet kifogni ilyen helyeken a last-minute utakat. Ha az ár a legfontosabb szempont idén, akkor azt tanácsoltjuk: kérj ki előre egy hét szabit, a pontos úticél meg majd kiderül az ajánlatok függvényében! ;)

  • 1109 2017. június 14 Külföld 2017. június 14.

    Facebook Comments