Beindulhat Deák Kristóf hollywoodi karrierje
Írta:

Beindulhat Deák Kristóf hollywoodi karrierje

Amerikai produkciós cég csapott le az Oscar-díjas magyar rendezőre.

 

Több, mint nagyszerű hírről számolt be a The Hollywood Reporter című amerikai filmes szaklap: információik szerint egy hollywoodi ügynökség, a Gotham Goup leszerződtette az idén Oscar-díjat nyert magyar rendezőt, Deák Kristófot. Deák már a díjkiosztó után nyilvánvalóvá tette, hogy nyitott lenne a tengeren túl lehetőségekre, és ez most megvalósulni látszik.

“Eddig is volt már egy tervem arról, hogyan szeretném építgetni a karrieremet, hogyan szeretném egyre nagyobb kihívások elé állítani magamat anélkül, hogy túl sokat vállalnék vagy túl nagyot ugranék. Emiatt a díj miatt talán pár lépcsőfokot át tudok ugrani egy nagyobb szökelléssel. De akkor sem szeretném rögtön megrendezni a Titanic 3-at. Nem gondolom, hogy ez lenne a következő lépés. Szeretném megnézni, mit lehet kihozni ebből a helyzetből Hollywoodban, szeretném Magyarországon is tovább fejleszteni az ötleteimet. Az Oscarnak az a nagy ajándéka, hogy így a saját terveimen tudok majd dolgozni, amelyek valószínűleg egy picit jobban fogják majd érdekelni a producereket és a befektetőket, így pedig talán meg is tudom valósítani őket.” – mondta a díjkiosztó után pár nappal az Indexnek.

A Gotham Group egyébként Az útvesztő filmekről a legismertebb, ügyfelei között van például Seth Rogen és az Agymenők Sheldon Cooperje, Jim Parsons is.

  • 894 2017. június 15 Belföld 2017. június 15.

    Facebook Comments