Nézd meg Batman barlangját kívül-belül a Google Mapsszel!
Írta:

Nézd meg Batman barlangját kívül-belül a Google Mapsszel!

Akár szeretted, akár utáltad a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalát, szerintünk ez tetszeni fog!

 explore-bruce-waynes-batcave-using-google-maps-20-photos-1

Bevallom nektek, csak így, magunk közt, hogy régen utáltam annyira filmet, mint a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című produkciót. Az okokat sorolhatnám – a rendezéstől a nyilvánvaló bullshiteken át Superman bosszantó karakteréig –, de ezzel nem untatnálak titeket, viszont gyorsan azt is kiemelném, mi tetszett nagyon: Batman (vessetek meg, de nekem a karakter és Ben Affleck is bejön, és számomra ebben a filmben találtak ők ketten igazán egymásra), és a Denevérbarlang.

 explore-bruce-waynes-batcave-using-google-maps-20-photos-3

Már a korábbi Batman-filmeket nézve is ábrándoztam arról, milyen lenne egy kicsit betévedni, és szétnézni a Batcave-ben. Persze nem nyúlnék semmihez, hogy is ne, hiszen kétbalkezességemnek „hála” az otthonomban képes vagyok kisebbfajta tragédiát okozni egy fél bögre kávéval vagy egy beszorult pirítóssal, nem hogy egy ilyen menő helyen…

 explore-bruce-waynes-batcave-using-google-maps-20-photos-6

De a lényeg nem is ez, hanem az, hogy most az ábrándozásból valós lehetőség lett: a Warner Bros. és a Google Maps közös projektjének köszönhetően most mindannyian bepillanthatunk a Denevérbarlangba. Nem kell hozzá más, csak egy számítógép, laptop vagy bármilyen okoseszköz, meg internet. Megvan? Akkor a keresőbe írd be, hogy Bruce Wayne’s residence, válts át a térképre, és már mehet is a móka – nézd meg a helyszínt térképen, utcaképen, majd a belső nézetet se hagyd ki!

 explore-bruce-waynes-batcave-using-google-maps-20-photos-9

Mondjuk a térképes nézeten és az utcaképen még senki sem mondaná meg szerintem, hogy itt bármi érdekes is lenne, de a belső kamerás fotók már eléggé ott vannak!

 explore-bruce-waynes-batcave-using-google-maps-20-photos-14

Fotók: http://thechive.com/2016/03/28/explore-bruce-waynes-batcave-using-google-maps-20-photos/

Google térkép: https://www.google.com/maps/place/Bruce+Wayne’s+Residence

  • 1467 2016. április 06 Külföld 2016. április 06.

    Facebook Comments