Már idén életre kel a Star Wars világa
Írta:

Már idén életre kel a Star Wars világa

Sajnos elég messzire kell utazni érte, de a legnagyobb rajongóknak megéri!

 

A rajongók szinte bármit megadnának, hogy beléphessenek a Star Wars univerzumba – na jó, ha nem is mindent, de biztosan nem sajnálnák rá a pénzt. Hát, a tehetősebbek már készíthetik is a pénztárcájukat, ugyanis a lehetőség már idén adott lesz: nyáron Kaliforniában, év végén pedig Floridában kel életre a gigantikus és élethű Star Wars-világ.

 

A Szeretlek Magyarország azt írja, a látogatók a Batuu nevű bolygóra csöppennek majd, ahol lesznek űrhajók, házak, hullámvasút és még számos látványos elem, és persze nem hiányozhatnak majd az idegen lények, a beöltözött személyzet és a bolygó étterméből a kék tej sem.

 

A Star Wars: Galaxy’s Edge nevű, hatalmas területen felépülő Star Wars-világ persze a rosszfiúknak is teret ad majd. A Black Spire Outpost nevű településen gyűlnek össze a csempészek, rosszfiúk – itt lehet majd beülni az Ezeréves Sólyomba is –, de például az Első Rend fegyveresei elől is meg kell menekülni, amiben többek közt Rey is segít majd.

 

Jól hangzik? Akkor kezdjünk el már ma spórolni az utazásra, és reménykedjünk, hogy nem adják el évekre előre az összes jegyet elővételben…

 

Forrás: Szeretlekmagyarorszag.hu

  • 713 2019. március 21 Külföld 2019. március 21.

    Facebook Comments