8 alapdarab, amit mindenképp szerezz be a nyári leárazásokon!
Írta:

8 alapdarab, amit mindenképp szerezz be a nyári leárazásokon!

Az idei nyárnak még koránt sincs vége, de annak, hogy a boltok teljes áron kínálják portékáikat, már igen! Segítünk egy kicsit, hogy most milyen alapdarabokat érdemes beszerezni – jóval olcsóbban, amelyeket jövő nyáron is viselhetsz majd.

 

A kis fehér

18750_01

Sokan még azok közül is „kivilágosítják” a ruhatárukat egy kicsit tavasszal és nyáron, akik az őszi-téli hónapokban jobban szeretik a sötétebb színeket. De ez épp így jó, hiszen a nyár hadd szóljon a színekről és mintákról! Vagy épp egyik nagy kedvencünkről, a hófehérről. Légy te is divatos Hófehérke, szerezz be most baráti áron blúzt, ruhát, cipőt vagy táskát!

 

Játékos csíkos

nagy_lab_csikos_cipo

Azt már anyukáink is megmondták, hogy a csíkos sosem megy ki a divatból. Válassz te is most az eddigi árnál olcsóbban csíkos maxiruhát, cipőt, táskát vagy pólót – ha szerencséd van, ezeket ősszel és majd tavasszal is remekül variálhatod a szettjeiddel.

 

Szalmakalap

38823000_1396360817

Ha idén nyáron beszerezted a tuti bikinit, vagy ha ez még csak most van tervben, akkor azt javasoljuk, válassz hozzá egy szuper szalmakalapot is. Így nemcsak hogy te leszel a legcsinosabb a strandon, hanem még a napszúrás is elkerül!

 

Farmer short

l_bershka-denimshorts-bershka-hoher-bund

Ha egy klasszikus fazont választasz, akkor az őszi és tavaszi bulikba is hordhatod egy szép harisnyával, bőrdzsekivel, és az előbb már említett fehér vagy csíkos felsőkkel. A mi nyári leárazásos „must have” listánkon első helyen van!

 

Mintás maxiruha

ml125-2_altpic_1

Ha bejönnek a maxiruhák, de eddig sajnáltad a pénzt egy igazán szép darabra, akkor most érdemes szétnézni, és már-már baráti áron beszerezni a kedvencedet! Alacsony lány vagy? Akkor lehet, hogy nem mindegyik áll majd tökéletesen rajtad, mert a maxiruha hajlamos optikailag összenyomni az alakod, de azt javasoljuk, próbálj fel többet – esetleg egy trendi magastalpú szandállal, na meg egy őszinte kritikus baráttal, barátnővel, és csak utána dönts.

 

Lezser dzsörzénadrág

129049063.laura-scott-sztreccs-dzsorze-nadrag-811998-270

Nincs is kényelmesebb nyári viselet egy lezser dzsörzénadrágnál! Akár a városban intézkedsz, akár dolgozol vagy utazol, ezt egész nap tudod majd hordani. Jövő nyáron pedig örömmel veszed majd fel újra.

 

Fesztiválszerelések

DSC_0461

Ha nyár, akkor fesztiválok! Ez idén sincs másképp, és jövőre is így lesz, abban biztosak lehetünk. Ezért azt javasoljuk, most szerezd be, amiről tudod, hogy jövőre is nélkülözhetetlen lesz számodra a fesztiválozáshoz, legyen szó egy tuti bakancsról, virágos kis ruháról, John Lennont idéző napszemüvegről vagy más, rockos kiegészítőkről.

 

Éljenek a klasszikusok!

bandeau-maryssil-dama-da-noite-1

Örök darabokat szeretnél, amiket nemcsak jövő nyáron, hanem később is viselhetsz? Akkor egy tipp: mindig keresd a klasszikusokat, amik nem mennek ki a divatból sem egy, sem több szezon múlva! Egy fekete balerinacipő, elegáns szandál, fekete bikini, egyszínű „pakolós” táska, virágos nyári ruha, egyszínű blézer, minőségi tornacipő és fekete válltáska szerintünk biztos befektetés, ezekre érdemes beruházni!

 

Plusz egy tipp: élvezd az online vásárlás előnyeit: a H&M-nél például június közepén már nemcsak a boltokban, hanem a neten is válogathattunk a szebbnél szebb és olcsóbbnál olcsóbb termékek közt. Mi mást is mondhatnánk, éljenek a leárazások! ;)

  • 1668 2016. június 29 Kultúra 2016. június 29.

    Facebook Comments