Hozzánk is megérkezett a fizetős Youtube, ezt kell tudni róla
Írta:

Hozzánk is megérkezett a fizetős Youtube, ezt kell tudni róla

Mostantól ezekhez a szolgáltatásokhoz is hozzáférhetünk a legnagyobb videómegosztón.

 

 

Egy évvel a bejelentés után hozzánk is elértek a Youtube prémium szolgáltatásai. A Youtube Music egy személyre szabható zenei streaming szolgáltatás, a Youtube Prémium pedig a videók reklámmentes, háttérbeli lejátszását teszi lehetővé. Na de mit is nyújtanak pontosan?

 

A Youtube Music app május 15-től érhető el Magyarországon ingyenes és fizetős formában és gyakorlatilag azt kínálja, mint az olyan ismert streaming szolgáltatások, mint a Spotify. Az alkalmazásban összeállíthatjuk a kedvenc lejátszási listáinkat, lementhetjük a kedvenc zenéinket, fizetős változata pedig lehetővé teszi a háttérben történő zenehallgatást és az offline zenehallatást is, tehát tényleg azt tudja, amit a fentebb említett konkurencia, a próbahónap után 1490 forintos havidíjért.

 

A Youtube Prémium annyival tud többet a Music fizetős verziójánál, hogy a hagyományos Youtube videókra is kiterjed. Így megadja, amire szinte mindenki várt, aki mobilon használja a videómegosztót, azaz, hogy a háttérben is futnak így a videók, amíg egy másik appot használunk. Természetesen itt is adott a reklámmentesség, a kedvenc videóinkat le is menthetjük, így ez a szolgáltatás is elérhető lesz offline állapotban. A Youtube Prémium havi 1790 forintért érhető el.

  • 1026 2019. május 20 Kultúra 2019. május 20.

    Facebook Comments