Találós kérdéseket küld egy új magyar chatbot a Messengeren
Írta:

Találós kérdéseket küld egy új magyar chatbot a Messengeren

Bírod a találós kérdéseket? Akkor próbáld ki az Agymozgatót. A magyar fejlesztésnek máris hatalmas a sikere, alig pár nap alatt egymillió üzenetet kapott.

 

Ha szabadidődben te is szívesen keresnéd a választ találós kérdésekre, akkor van egy jó hírünk: egy ingyenes magyar chatbot, az Agymozgató lehetőséget ad erre. Nagyon egyszerűen kipróbálhatod: kattints erre a linkre: https://www.messenger.com/t/agymozgato aztán a kezdésre klikkelve már küldi is az első üzeneteket.

 

Nem tudod a választ? Nem baj, kérhetsz segítséget, csak írd be, hogy „segíts”. A jó válaszért csillagokat kapsz jutalmul, a segítségért viszont egy csillagot von le tőled az Agymozgató. Ha végképp nem tudod a választ, írd be, hogy „passz” – ekkor megtudod, mi lett volna a helyes megfejtés. De azért a segítségeknek köszönhetően relatíve megfejthetőek ezek a feladványok. Ha jó a válaszok, nemcsak elismerést, hanem vicces gif-eket is küld neked az Agymozgató.

 

A játék körülbelül 100 találós kérdéssel indult el, ami nem tűnik soknak, de sikere máris elképesztő: alig két nap alatt több mint 1 000 000 üzenetet kapott a magyar fejlesztés, és több mint 2 700 000 üzenetet küldött ki. A nagy érdeklődésnek köszönhetően a készítők megígérték, hogy a kérdéseket tartalmazó adatbázis rövidesen újabb fejtörőkkel bővül majd.

 

A chatbottal kapcsolatban egy érdekesség: szeretnék majd finomítani a pontozási rendszert. Mert – ahogy ezt te is tapasztalhatod – a több pontot érő találós kérdések olykor könnyebben megfejthetőek, mint azok, amelyekért a játékban kevesebb csillag jár (most még).

 

Ha kedvet kaptál egy kis agytornára, ide kattintva teheted próbára a tudásod: https://www.messenger.com/t/agymozgato – vigyázat, függőséget okozhat! ;)

  • 1171 2018. február 11 Tech/tudomány 2018. február 11.

    Facebook Comments