DOSE, a legdizájnosabb szóda
Írta:

DOSE, a legdizájnosabb szóda

Egyelőre még csak terv, de reméljük, a DOSE hamarosan a boltok polcaira kerül – nézd csak meg, milyen szuper (lesz), és szerintünk te is így fogod gondolni!

 

Bár a 21. század számos újítást hozott a mindennapjainkba, azért olykor vissza-visszatérnek a nem is olyan régmúlt idők felkapott termékei. Ilyen lehet például a szóda is: manapság sokan nem retro szódásszifont tartanak otthon (bár tény, hogy jó pár van, amelyek elég jól néznek ki), hanem szódagépet vesznek, hogy az otthoni fröccsözés vagy szörpözés elengedhetetlen buborékos adalékanyaga bármikor rendelkezésünkre álljon.

 

Ez ihlette Kaszanyi Nóra MOME-s hallgató DOSE névre keresztelt egyetemi projektjét is, mely egy 6 féle ízben kapható, vitaminokkal dúsított szóda márkát takar. A termék designja letisztult és informatív. Az ízeket diszkréten egy-egy piktogram és az ahhoz kapcsolódó színkód jelöli, viszont az üdítős üvegeken megszokott kisbetűs infók helyett a DOSE üvegeken csak az űrtartalom és a vitaminok vannak feltüntetve.

 

A termék egyelőre még csak terv-szinten létezik, de reméljük, hamarosan találkozhatunk vele a boltok polcain, mondjuk a prémium üdítők mellett.

 

dose.06.exact978w

dose.03.exact978w

Fotók: Szatmári Sára

  • 1411 2015. szeptember 05 Gasztronómia 2015. szeptember 05.

    Facebook Comments