A ZONA Budapest nemrég első magyar étteremként került be a világ legismertebb étterem-, bár- és hoteldizájnnal foglalkozó kiadványába, a Night Fever 4-ba.
A Night Fever 4 egy 560 oldalas kötet, ami a világ legjobb és legszebb bárjairól, hoteljeiről és éttermeiről ad átfogó képet, és amibe csak a legjobbak kerülhetnek be. A Frame kiadó gondozásában idén immár negyedszer megjelent könyvben most egy magyar étterem, a ZONA Budapest is megtalálható.
Ezt nemcsak kimagasló konyhai teljesítményének köszönheti, hanem a legkisebb részletekig átgondolt dizájnkoncepciónak is, ami tökéletesen összeköti az ételeket és az enteriőrt. A ZONA konyháját Huszár Krisztián irányítja, akit a hagyományos magyar ételek mellett a keleti és a baszk konyha inspirál.
Ami az adagokat illeti, ebben a casual fine dining étteremben kisebb adagokat („zóna adagokat”) kapunk, kreatív tálalásban. Érdekesség, hogy az ételek mellé több mint 200 féle borból is válogathatunk – magyar és külföldi nedűkkel egyaránt leöblíthetjük a díjnyertes étterem finomságait.