7(!) magyar épületet díjaztak a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázatán
Írta:

7(!) magyar épületet díjaztak a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázatán

2 arany és 5 ezüstérmet hoztunk el.

 

Elképesztő magyar siker született idén a Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázatán: összesen 7 magyar épület söpört be valamilyen elismerést.

A két aranyérmet a Budai Vigadó – Hagyományak háza hozta el a Heritage (örökség) kategóriában, illetve a Gül Baba Türbéje a Public Infrastructures/Amenities (nyilvános létesítmények/szolgáltatások) néven futó kategóriában. Ezüstéremmel díjazták az I. kerületben található Ecodome irodaházat a Sustainable Development (fenntartható fejlődés) kategóriában, a Gül Baba Türbéjét a Heritage kategóriában, míg a Váci Greens Irodaház és a Promenade Gardens az Office kategória másodikja lett, Hotel kategóriában pedig a nyíregyházi Pangea Hotel végzett a második helyen.

A világ egyik legrangosabb nemzetközi versenyének zsűrijében idén 31 ország 63 szakembere, az ingatlanfejlesztési szakma egy-egy speciális ágazatának képviselője került be. Az ingatlanokat négyféle szempont alapján versenyeztették: az ingatlanfejlesztés koncepciója és eredménye, az építészeti és városépítészeti színvonala, a kivitelezés minősége és a megvalósítás időtartama.

  • 547 2020. július 28 Belföld 2020. július 28.

    Facebook Comments